Golden Naturals

Supplementen van Superieure Kwaliteit

Er zijn heel wat mensen die voldoende te eten hebben maar toch tekorten aan vitale nutriënten opbouwen. Dergelijke tekorten kunnen een bom onder je gezondheid leggen dus daarom is het belangrijk hier even bij stil te staan. De reden waarom dit zo is, heeft onder meer te maken met het overmatig eten van bewerkte voeding, te veel stress en overconsumptie van suiker en alcohol. De opname van deze vitale voedingsstoffen gebeurt ter hoogte van het darmkanaal. Bij veel mensen is de darmflora echter compleet verstoord waardoor de opname van die nutriënten moeilijker gaat lopen.

Producten 1-16 van 173

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Gratis verzending
  Blaas Golden Naturals 180tb
  Blaas Golden Naturals 180tb
  € 54,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 2. Gratis verzending
  Vitamine C1000 mg gold vegan
  Golden Naturals vit c 1000mg gold gn 180tb
  € 44,95
  Levertijd: 3 - 5 werkdagen
 3. Gratis verzending
 4. Golden Naturals vit d3 15mcg kids gn 120kt
  Golden Naturals vit d3 15mcg kids gn 120kt
  € 14,95
  Levertijd: 3 - 5 werkdagen
 5. Golden Naturals stemming support gn 30vc
  Golden Naturals stemming support gn 30vc
  € 19,95
  Levertijd: 3 - 5 werkdagen
 6. Gratis verzending
 7. Vitamine C1000 mg gold
  vit c 1000mg gold gn Golden Naturals 60tb
  € 19,95
  Levertijd: 3 - 5 werkdagen
 8. omega 3 visolie kids Golden Naturals 60ca
  omega 3 visolie kids Golden Naturals 60ca
  € 14,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 9. Gratis verzending
  Golden Naturals curcumine slcp 400mg 30ca
  Golden Naturals curcumine slcp 400mg 30ca
  € 24,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 10. Anaalzalf
  Golden Naturals Anaalzalf 50ml
  € 9,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 11. Gratis verzending

Producten 1-16 van 173

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een betere darmflora voor een betere opname van nutriënten

Een supplement als Golden Naturals Probiotica ondersteunt je je darmflora bij herstel, zodat je darmkanaal beter kan werken en je meer nutriënten kan opnemen. Maar er zijn nog meer supplementen die je gezondheid ondersteunen door de slimme supplementering van belangrijke vitamines en mineralen. Hieronder krijg je een overzicht van een aantal belangrijke vitamines en mineralen waarvoor de tekorten zich het vaakst voordoen.

Magnesium – Het Belangrijkste Mineraal?

Natuurlijk zijn alle mineralen belangrijk, want elk vervult één of meerdere specifieke functies binnen het ingenieuze systeem dat ons lichaam in wezen is. Als je echter kijkt naar de rol die magnesium speelt bij allerlei lichaamsprocessen, zie je hoe groot het belang ervan is. Het houdt onze spieren, botten, tanden, ons zenuwstelsel en ons hart gezond, maar zorgt ook voor een betere controle van onze bloedsuikerspiegel en een goede immuniteit.

Een tekort dat vele mensen treft

Volgens experts heeft 60 tot 70 % van de bevolking een magnesiumtekort. Dat zijn ronduit schokkende cijfers die voor zij die eraan lijden heel wat nare gevolgen met zich mee kunnen brengen. Het roept meteen ook de vraag op hoe het ooit zo ver is kunnen komen.

Wat zijn de oorzaken van dit tekort?

Er kunnen heel wat factoren meespelen en vaak heeft het te maken met onze levensstijl en onze voedingsgewoonten. Verder heeft de industriële landbouw de laatste eeuw voor een verarming van de landbouwgrond gezorgd, waardoor ons voedsel sowieso ook minder magnesium bevat. Maar ook stress, een kwaal die in onze samenleving haast pandemische proporties heeft aangenomen, put de magnesiumvoorraad in ons lichaam uit.

Hoe weet je of je een magnesiumtekort hebt?

Het probleem is dat het niet eenvoudig is om een magnesumtekort vast te stellen. Omdat het lichaam altijd een percentage van 1% magnesium in het bloed moet aanhouden, gaat het bij een tekort, magnesium halen in de cellen en de botten. Daardoor kan een bloedtest nooit een sluitend bewijs geven over een magnesiumtekort, omdat je bloedwaarde OK kan zijn, maar je wel elders in je lichaam een tekort kan hebben opgebouwd.

De symptomen van een magnesiumtekort

Je moet dus met andere woorden waakzaam zijn voor een aantal symptomen die duiden op een magnesiumtekort. Denk hierbij vooral aan een chronisch gebrek aan energie, spierkrampen, hoge bloeddruk, maar ook spijsverteringsproblemen en depressie. Het duurt trouwens een hele tijd voordat je magnesiumtekorten kan wegwerken. Daarom is het belangrijk een betrouwbaar en kwalitatief supplement toe te voegen aan een evenwichtig dieet.

Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat

De Golden Naturals Magnesium Bisglycinaat formule heeft een unieke samenstelling die je lichaam toelaat om je magnesiumvoorraden weer aan te vullen. Het Magnesium Bisglycenaat van Golden Naturals kan bovendien de bloed-hersenbarrière probleemloos passeren waardoor het ons helpt mentaal gezond en op scherp te houden.

Op zoek naar een diepe en verkwikkende slaap?

Of je nu doorslaap of inslaapproblemen hebt, de gevolgen van te weinig slaap kunnen een diepe impact op je welbevinden en algemene gezondheid hebben. Als je ’s morgens uit jezelf wakker wordt en je voelt je helemaal opgeladen en uitgerust, dan heb je een herstellende nachtrust gehad. Een goede nachtrust reset je lichaam en je hersenen zodat je vol energie aan de nieuwe dag kan beginnen.

Gevolgen van slaaptekort

Veel mensen hebben die luxe echter niet en dat vertaalt zich in allerlei ongemakken. Chronisch slaaptekort kan onder andere leiden tot geheugen- en concentratieverlies, depressie en een grotere kans op ongevallen. Er zijn dan ook heel wat tips om je slaapkwaliteit te verbeteren gaande van het gebruik van blauwlichtfilters op digitale apparaten, tot het inrichten van je slaapkamer.

Wat kan je doen aan een slaaptekort?

Maar soms kan je lichaam een zetje in de rug gebruiken. Met behulp van bepaalde kruiden en andere natuurlijke middelen is het mogelijk om je biologische klok beter te reguleren. Daardoor kan je lichaam de hormoonproductie die het slaap-waakritme aanstuurt beter reguleren waardoor je beter en dieper kan slapen.

De Golden Naturals Deep Sleep Formula

De Golden Naturals Deep Sleep Formula is zo’n product dat een aantal kruiden bevat die zorgvuldig gekozen zijn in verhouding tot hoe je biologische klok werkt. Het beïnvloedt ook de serotonine en melatonine productie in je lichaam. Daardoor is het mogelijk je elke ochtend uitgerust en herboren te voelen na een verkwikkende slaap.

Waarom vitamines zo belangrijk zijn en je er meer van nodig kan hebben

Vitamines zijn organische stoffen die essentieel zijn voor onze gezondheid, ons zenuwstelsel en onze vitaliteit. Tot op zeker hoogte kan je die in verschillende soorten voeding vinden, maar de aanwezigheid en de concentratie verschilt van voedingsmiddel tot voedingsmiddel. De hoeveelheid vitaminen die we binnenkrijgen en opnemen zijn sinds de tweede helft van de vorige eeuw drastisch gedaald.

Wat zijn de belangrijkste vitamines die we tekort hebben?

Nader onderzoek leert ons dat er bepaalde vitamines zijn waarvoor we sneller een tekort kunnen opbouwen dan voor andere. Zo hebben heel wat mensen last van een vitamine B6, B11 en B12 tekort. Vitamine D krijgen we o.a. via zonlicht binnen maar niet voldoende waardoor een supplement als Golden Naturals Vitamine D3 een prima aanvulling kan zijn op je dieet.

Golden Naturals Vitamine C

Maar ook vitamine C is een vitamine waar sommige mensen wel eens een tekort voor opbouwen. Ze is de bekendste van alle vitamines en belangrijk voor de ondersteuning van ons immuunsysteem maar ook voor ons zenuwstelsel en het bindweefsel. Met supplementen is het wel zo dat de bioactieve stoffen niet altijd maximaal opneembaar zijn. Daarom is Golden Naturals Vitamine C verrijkt met bioflavanoïden, die beschermen tegen oxidatie van vitamine C zodat ons lichaam meer vitamine C kan opnemen.

Golden Naturals Vitamine Multi Strong Gold

Maar er zijn nog andere belangrijke vitaminen waarvoor je tekort kan opbouwen, zoals bijvoorbeeld vitamine B6, B11 en B12. Om die reden kan het soms raadzaam zijn een supplement te nemen als Golden Naturals Multi Strong Gold. Dit supplement bevat de belangrijkste vitaminen en mineralen in een unieke samenstelling die gebaseerd is op een optimale verhouding en dosering.