The Health Factory

NANO MINERALEN
 
Mineralen zijn de bron van al het leven en de basis van voeding. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 4% mineralen die elk orgaan en alle elektrische impulsen in het lichaam beheersen. Mineralen, zoals de 50 miljard cellen in ons lichaam die zij voeden, zijn afhankelijk van elkaar voor hun werking. Daarom hebben we het volledige spectrum nodig.

De Nanomineralen van The Health Factory worden gekenmerkt door extreem kleine deeltjes die onmiddellijk worden geabsorbeerd en 100% biologisch beschikbaar zijn, wat resulteert in onmiddellijke en effectieve resultaten.
 
HET VERHAAL
 
Nano deeltjes zijn oneindig klein, kleiner dan colloïdale deeltjes. De kleine omvang van deze deeltjes zorgt ervoor dat ze gemakkelijk in het lichaam worden opgenomen- met sommige mineraalwaters begint dat al meteen. Nanodeeltjes zijn bolvormig, waardoor een groter energieoppervlak en zetapotentieel hebben. Zetapotentieel is de energie die een nanodeeltje omringt. Zetapotentieel zorgt ervoor dat het nanodeeltje pathogenen van welke aard dan ook te zoeken en te vernietigen. Het is zetapotentieel dat de mineralen ertoe brengt om hun werk te doen om uw lichaam gezond te houden en uw immuunsysteem te stimuleren.
 
ONZE USP'S
 
 • Nano mineralen geschikt voor in- en uitwendig gebruik
 • Snelle opname door de huid en slijmvliezen
 • 100% biologisch beschikbaar
 • Vrij van hulpstoffen, geur-, kleur- en smaakloos
 • Veilig en geschikt voor het hele gezin, mens & dier
 • Hoogwaardige verpakking en navulbaar
THE STORY BEHIND
 
 
Om het succesverhaal van The Health Factory te kunnen begrijpen moeten we zo’n 20 jaar terug in de tijd. Het begon allemaal in Londen. Steven, Founder en CEO van The Health Factory, is zijn hele leven al bezig met creatieve uitingen van zijn visie en ideeën over het leven en het ontstaan hiervan. Als artiest richtte hij zich in de begin periode met name op fotografie en kunst. Een breed portfolio met uiteenlopende fotografie, schilderijen en andere artistieke kunstwerken tot resultaat. In deze periode kreeg Steven last van een infectie aan zijn oog. Een erg vervelende bijkomstigheid als artiest zijnde. Maar deze gebeurtenis bleek, zo weten we nu, van essentieel belang te zijn voor de rest van zijn leven.
“In de tijd dat ik veel deed met fotografie en art kreeg ik op een gegeven moment een ooginfectie. Als remedie kreeg ik injecties in mijn oogbol, met corticosteroïden, maar dat was niet afdoende. Elk jaar had ik een of twee maanden last van mijn oog. Na zes jaren van voortmodderen raadde een bekende me colloïdaal zilver aan. Ik had er nog nooit van gehoord en het spul was in Londen niet zomaar te koop. Uiteindelijk legde ik de hand op een fles met een bruinachtige vloeistof. Ik dronk ervan en deed het dagelijks in mijn oog en na een week was het probleem verdwenen, zonder verdere injecties. Ik vond het fascinerend. Mijn eigen dokter kon me er niets over vertellen, maar ik was fotograaf en zat mijn hele werkzame leven veel in de doka (donkere kamer), om te ontwikkelen en af te drukken. Zoals bekend is zilver het werkzame bestanddeel in de traditionele fotografie en ik wist dat zilver oxideert onder invloed van licht. En ik besefte ook, dat het product dat ik had gedronken van slechte kwaliteit was. En dat het zilver dat er in zat elke seconde verder oxideerde. Toch was het echt wonderbaarlijk wat het voor mij had gedaan.”

Met deze kennis op zak is Steven verder onderzoek gaan doen naar wat zilver voor de mensheid kan betekenen. En keer op keer bleek dat zilverdeeltjes dodelijk zijn voor elk virus en elke bacterie of schimmel waarop het is getest. Creatief als hij is besloot hij om, na het doen van voldoende research, zelf colloïdaal zilver te gaan maken met als doel zilver te vervaardigen in een zodanige kwaliteit, dat het de kans zou krijgen om zijn volledige potentieel te laten zien. Met veel creatief vermogen, kennis op het gebied van de effecten dat licht met zich meebrengt en de onderzoeken als basis, ging Steven aan de slag en ontdekte een manier waarop hij zilver van zijn beste kant kon laten zien. Hoe? Steven produceerde zijn colloïdaal zilver in het pikkedonker en verpakte het in tamelijk kostbaar violetkleurig glas om het tegen oxidatie te beschermen.

In het begin verkocht Steven zijn product voornamelijk aan tandartsen (als alternatief voor antibiotica) en langzamerhand kwamen daar ook alternatieve therapeuten bij.
 
"WAT JE LEEFTIJD OOK IS, JE KAN ALLES DOEN MET EEN GEZOND LICHAAM"
 
VAN EIGEN SUCCESVERHAAL NAAR MARKTLEIDER.
 
Ongeveer 10 jaar geleden ontstond het merk pas echt toen het product Nano Zilver voor het eerst in reform- en natuurvoedingswinkels kwam te liggen. Nu, inmiddels zo’n 10 jaar verder, zijn de producten een waar succes en groeit het bedrijf ieder jaar. Op dit moment heeft het bedrijf meer dan 400 verkooppunten in Nederland en is het ook in veel Europese landen te koop. Na Nano Zilver breidde het assortiment al snel uit met succesnummers als Nano Goud, Nano Magnesium, Nano Platina en Okinawa. Inmiddels bestaat het aanbod van The Health Factory uit een breed scala aan Nano Mineralen in verschillende vormen zoals liter flessen, navul flessen en spray’s. The Health Factory is daarnaast officieel distributeur van het Franse merk PiLeJe wat in september 2019 zijn intrede maakte in The Health Factory familie.

Iedere dag werken er zo’n 20 gepassioneerde en gemotiveerde personeelsleden aan het merk en de producten om de stijgende lijn voort te zetten en nog meer mensen bewust te maken van de mooie producten. Dit is tegelijker tijd ook de kracht van het bedrijf. Steven heeft nog altijd de dagelijkse leiding binnen het bedrijf en is overal bij betrokken maar wordt ondersteund door een mooie groep mensen die allen passie hebben voor de producten en achter het doel van The Health Factory staan. Op deze manier kan het bedrijf groeien en maken steeds meer mensen kennis met de producten, zonder dat er iets verloren gaat aan het bestaansrecht. De quote ‘Made without compromise, but with a lot of passion’ is daarom zeer op zijn plaats.
De Unique Selling Points van The Health Factory zijn:
 • 100% zuiver, geur-, kleur- en smaakloos
 • Veilig en geschikt voor het hele gezin, mens & dier
 • Directe opname in het slijmvlies
 • 100% biologisch beschikbaar
 • Hoge energetische waarde
 • Hoogwaardig verpakkingsmateriaal

  Daarnaast is het bedrijf marktleider op het gebied van Nano Mineralen in Nederland en de rest van Europa (inclusief Engeland). Door de speciale productie van de Nano Mineralen heeft het bedrijf een uniek product in handen. Geen enkel ander bedrijf op de markt bied producten van dergelijke kwaliteit. The Health Factory onderscheid zich sterk van de concurrent vanwege de kwaliteit van de producten en de ontwikkeling die continue plaatsvindt in het bedrijf. Door de enorme passie en het sterke vertrouwen in het product en de kracht om te anticiperen op de markt en de mensheid, is Steven met zijn eigen succesverhaal uitgegroeid tot marktleider met zijn bedrijf The Health Factory.

 

THE HEALTH FACTORY B.V.

Herenweg 29G

2105 MB

Heemstede

The Netherlands

T +31(0) 23 737 0457

Producten 1-16 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Gratis verzending
 2. Gratis verzending
  8718627640029
  The Health Factory Nano zilver 200 ml
  € 39,00
  Levertijd: 1 - 5 werkdagen
 3. Gratis verzending
 4. Gratis verzending
 5. Gratis verzending
 6. Gratis verzending
 7. Gratis verzending
 8. Gratis verzending
 9. Gratis verzending
 10. Gratis verzending
 11. Gratis verzending
 12. Gratis verzending
 13. Gratis verzending

Producten 1-16 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren