Reducera spray

Reducera Afslankspray - Gezien op TV, gezien in de bladen...

Inmiddels het meest verkochte afslankproduct van dit moment! Reducera afslankspray, groot succes, wil jij meedelen hierin en ook gemakkelijk een ondersteuning hebben? Bestel dan vandaag nog Reducera en begin morgen met jouw eigen afslankkuur met Reducera spray! Zo spray je gemakkelijk die overtollige kilo's kwijt.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe werkt Reducera Afslank spray?

Wil jij ook eenvoudig een paar kilo kwijt raken? Gebruik Reducera, een nieuwe, unieke afslankspray die het je gemakkelijk maakt.

Door alleen maar in de mond te sprayen is je lekkere trek bijna direct weg, zit je sneller vol en heb je minder behoefte om te eten en te snoepen. Een lastige diëten- of puntentelling?

Gebruik de Reducera mondspray en de verleiding om te eten is weg. Een paar spraytjes Reducera in de mond is voldoende om af te vallen. Doordat je minder eet en je energieverbruik op peil blijft, raak je gemakkelijk die overtollige kilo’s kwijt.

Compact, dus handig mee te nemen en altijd en overal bij de hand. Een paar spraytjes in de mond is voldoende om af te vallen. Eenvoudiger kan niet.

Daarom lukt afvallen met Reducera wel!

 • Beperkt de eetlust
 • Verhoogt je vetverbranding
 • Ondersteunt de Stofwisseling
 • Stimuleert gewichtsverlies
 • Ondersteunt het verzadigingsgevoel
 • Vermindert vetopname en vetopslag

Bekijk deze video op www.youtube.com

Het grootste afslankproduct nu ook in Nederland verkrijgbaar. Unieke samenstelling van kruidenextracten in handige sprayvorm verovert het Nederlandse publiek. Of het nu in januari is na de decembermaand, als ondersteuning bij de schoonmaak van je lichaam of om de vakantiekilo's tegen te gaan... Reducera is de uitkomst! 

Afslanken of een paar kilo kwijt raken is vaak een probleem. Je zit in een vast ritme met eetgewoontes, houdt van lekkere trek en geniet 's avonds van een lekker wijntje... Maar met het gebruik van Reducera heb jij een steun in de rug een gaat het je wel lukken! De lekkere trek wordt onderdrukt doordat het product ondersteunend werkt op de bloedsuikerspiegel, daarnaast geeft het een vol, verzadigd gevoel. 

Reducera is een op zich zelf staand werkend product met goede resultaten. Wij, van Gezonderwinkelen, adviseren altijd bij dit soort producten goed op de voeding te letten: probeer toch de lekkere dingen niet in huis te halen en daarnaast veel water te drinken om zo het product te ondersteunen.

Een eventueel "detox"-product zou een goede ondersteuning zijn voor een nog sneller en beter resultaat. Denk bijv. aan een reinigende thee zoals de Royal Green Clean Thee, deze ondersteunt de spijsvertering extra en de uitscheiding van afvalstoffen.

Tevens krijg je extra vocht binnen om zo ook de nieren te stimuleren. Een ideale ondersteuning voor nog geen €3,-... zie Royal green clean, 16 stuks. 

Een ander mooi product om af en toe in het jaar naast een goede (zoals Reducera) afslanker te gebruiken is Puro Detox, dit is een kuurtje van 10 dagen om het lichaam weer schoon te krijgen en de reinigende organen te ondersteunen (ook dus de gal, en dus ook de vetverbranding).

Super om de Reducera-kuur mee te starten! Zie voor meer informatie over de Puro Detox Puro detox, 60 capsules. Een must is natuurlijk ook om veel water te drinken, eigenlijk is dat altijd van belang... zie onderaan voor meer informatie over water drinken.

 

Hoe gebruik je Reducera?

Wil je graag alles weten over het gebruik van Reducera en de voordelen? Lees dan verder om optimaal te kunnen genieten van het gebuik van reducera.

Het gebruik is heel eenvoudig.

Voor elke maaltijd, dus voor je ontbijt, lunch en avondeten, spray je een aantal keer de Reducera afslankspray in je mond. Even in de mond laten en daarna doorslikken. Het afslanken begint direct, want de eetlust is meteen veel minder.

Reducera maakt afvallen gemakkelijk

Hoe fijn is het als je een steuntje in de rug krijgt en goed geholpen wordt door een eenvoudig hulpmiddel, een mondspray.

Reducera werkt op verschillende vlakken heel efficiënt.

Als eerste stilt het de honger door het normaal houden van de bloedsuikerspiegel. Na het sprayen in de mond krijg je direct het gevoel of dat je al gegeten hebt. 

Dus je behoefte aan eten is weg, waardoor je automatisch minder gaat en kunt eten. Ideaal als je bijvoorbeeld wat later op de middag zin hebt in wat lekkers om de tijd te overbruggen tot het avondeten. Even sprayen en je zin in zoetigheid of een hartige snacks is gewoon verdwenen.

Behoefte aan eten gewoon weg

Tijdens het eten heb je door de mondspray sneller een verzadigd gevoel waardoor je minder gaat en kunt eten. Deze mondspray geeft je de steun die je nodig hebt op de moeilijke momenten, je sprayt de verleiding om te eten simpel weg. Ook als je ergens op een terras zit of in een restaurant, Reducera is gemakkelijk mee te nemen en dus altijd en overal snel te gebruiken wanneer je net dat steuntje in de rug nodig hebt. 

Unieke mix van plantenextracten

Reducera is in zijn eenvoud heel vernuftig door de krachtige en natuurlijke samenstelling. De planten mix die Reducera zo uniek maakt, werkt op een breed terrein. Het zorgt er niet alleen voor dat je een vol gevoel hebt, het activeert ook de vetverbranding en helpt het lichaam bij het verlagen van je vetopname en vetopslag. 

Met Reducera zul je niet zoals vele andere afslank producten een vermoeid en futloos gevoel krijgen. Het is de combinatie van plantenextracten in de juiste dosering die dit product zo uniek maakt.

 

 • Voorkomen van lekkere trek
 • Verlaagt vetopname en vetopslag
 • Verminderen van het hongergevoel
 • Beperkt de behoefte aan eten
 • Stimuleert gewichtsverlies

 

Voorkomt lekkere trek

De Gymnema Syvestre voorkomt lekkere trek, waardoor je niet alleen minder gaat snoepen, maar hier ook geen behoefte meer aan hebt. 

Hetgeen je eet tijdens de lekkere trek zijn vaak niet de weinige calorieën van de rauwe worteltjes, maar die lekkere calorie bommen zoals het kroketje, snoepreep, zoete 4-uur-soepjes, enz, enz. 

De Gymnema Syvestre voorkomt deze lekkere trek en het overmatig nuttigen van die calorie bommetjes, dus krijg je ook de bijhorende calorieën niet meer binnen.

Je kunt wel nagaan wat voor invloed dit heeft op het afvallen.

Verlaagt vetopname en vetopslag

Zo zorgt de Malabar dat het lichaam niet alleen wordt geholpen bij het verminderen van de behoefte aan eten, maar vooral bij het verlagen van de vetopname en de vetopslag. 

Dus heb je een keer overmatig gegeten, dan wordt het teveel gegeten niet opgeslagen als vet, maar verlaat dit het lichaam op de natuurlijke manier.

Ga je minder eten, dan krijg je ook minder calorieën binnen, dus energie. De ingrediënten uit de planten in de Reducera zorgen ervoor dat het opgeslagen vet in het lichaam als het ware wordt opgelost en omgezet naar energie, wat weer de brandstof is voor het lichaam.

Dit geeft je de broodnodige energie en voorkomt het futloze gevoel wat veel mensen hebben tijdens het afvallen. Je valt dus fit en energievol af.

 

Vermindert het hongergevoel

De combinatie van Gymnemia Sylvestre, samen met de Lagerstroemia speciosa, helpen het lichaam bij het verminderen van het hongergevoel, doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt.

Dit voorkomt lekkere trek en zorgt ervoor dat je langer toe kunt met de energie wat in je voedsel aanwezig is wat er is gegeten.

 

Zo wordt er niet alleen voorkomen dat je minder vaak gaat eten, maar ook dat je niet zo snel last meer krijgt van een honger gevoel of lekkere trek.

 

Beperkt de behoefte aan eten

De Fucus vesiculosus zorgt ervoor dat je minder behoefte krijgt aan eten. Ook is het belangrijk tijdens het afslanken dat het darmstelsel goed blijft functioneren en hier levert de

Fucus vesiculosus een belangrijke bijdrage aan.

 

Snel vol gevoel

De Fucus vesiculosus zorgt voor een vol gevoel.

  

Hoe gebruik je Reducera?

Het gebruik is heel eenvoudig. Voor elke maaltijd, dus voor je ontbijt, lunch en avondeten, spray je een aantal keer de Reducera spray in je mond.

Even in de mond laten en daarna doorslikken. Het afslanken begint direct, want de eetlust is meteen veel minder. Reducera maakt het Afvallen gemakkelijk.

Hoe fijn is het als je een steuntje in de rug krijgt en goed geholpen wordt door een eenvoudig hulpmiddel, een mondspray. Reducera werkt op verschillende vlakken heel efficiënt.

Als eerste stilt het de honger door het normaal houden van de bloedsuikerspiegel. Na het sprayen in de mond krijg je direct het gevoel of dat je al gegeten hebt. Dus je behoefte aan eten is weg, waardoor je automatisch minder gaat en kunt eten.

Ideaal als je bijvoorbeeld wat later op de middag zin hebt in wat lekkers om de tijd te overbruggen tot het avondeten. Even sprayen en je zin in zoetigheid of een hartige snacks is gewoon verdwenen. Behoefte aan eten gewoon weg.

Tijdens het eten heb je door de mondspray sneller een verzadigd gevoel waardoor je minder gaat en kunt eten.

Deze mondspray geeft je de steun die je nodig hebt op de moeilijke momenten, je sprayt de verleiding om te eten simpel weg. Ook als je ergens op een terras zit of in een restaurant, Reducera is gemakkelijk mee te nemen en dus altijd en overal snel te gebruiken wanneer je net dat steuntje in de rug nodig hebt.

Deze mondspray is in zijn eenvoud heel vernuftig door de uitgebalanceerde natuurlijke samenstelling.

De planten mix die deze spray zo uniek maakt, werkt op een breed terrein. Het zorgt niet alleen voor een vol gevoel, het activeert namelijk ook de vetverbranding en helpt het lichaam bij het verlagen van vetopname en vetopslag.

Bovendien houdt het je energie op peil, een futloos gevoel is er niet bij. Het helpt je dus op alle vlakken mee om veilig en verantwoord af te vallen. Het is de combinatie van plantenextracten in de juiste dosering die dit product zo uniek maakt.

Kracht van de natuur optimaal gebruiken Planten die hun werking door de eeuwen heen hebben aangetoond maar uit het oog verloren zijn en nog nooit in deze samenstelling en vorm samengebracht.

De methodes om werkzame stoffen uit planten te extraheren zijn enorm verbeterd waardoor deze nieuwe mogelijkheden ontstaan. Een hoge concentratie aan werkzame stoffen wordt uit de diverse planten gewonnen. Zo kunnen we de kracht van de natuur optimaal gebruiken.

In de hele wereld geliefd om hun positieve slank effecten

De plantenextracten komen van Malabar, Lagerstroemia Speciosa, Gymnema Sylvestre, Ilex Guayusa, Fucus Vesiculosus, Vitis Vinifera, Matricaria Recituta, Taraxacum Officinalis en Helianthus Tuberosus. Allemaal planten die hun werking hebben bewezen en over de hele wereld door de eeuwen heen zijn gebruikt vanwege hun positieve effecten.

 

Veilig natuurlijk, biologisch afslankproduct

Dit product is 100% natuurlijk en gemaakt van biologisch geteelde planten.

Het bedrijf dat Reducera maakt is GMP gecertificeerd. GMP staat voor Good Manufacturing Practices oftewel een goede manier van produceren wat wil zeggen dat van grondstof tot eindproduct het proces precies wordt bijgehouden en gecontroleerd. Dit garandeert dat de kwaliteit altijd optimaal is.

 

Verantwoord afvallen en op nieuwe gewicht blijven

Reducera is een veilig natuurproduct waarvan is aangetoond dat het hongergevoel vermindert, de behoefte aan eten beperkt, zorgt voor een vol gevoel en het lichaam helpt bij het verlagen van opname en vetopslag. Het helpt op de moeilijke momenten en ondersteunt bij het aanpassen van je levensstijl. Iets waarvan we inmiddels weten dat dit het enige is dat werkt om verantwoord te kunnen afvallen en op je nieuwe gewicht te blijven.

 

Reducera Afslank Spray

Afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest. Slechts 10 spraytjes 15 minuten voor het eten en je merkt zelf het verschil. 

Handige verpakking om mee te nemen naar elk gelegenheid, zin in wat lekkers of honger? Neem een spray’tje en het verdwijnt. Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen over Reducera.

Voor de meest gestelde vragen over Reducera kun je hier vinden. Hoe werkt Reducera? Reducera werkt heel simpel. U pakt de verpakking, slechts een paar spraytjes in de mond, even 30 a 40 seconden in de mond laten gaan en u kunt deze gewoon doorslikken en u bent klaar.

 

Vragen en antwoorden met betrekking tot Reducera spray

Hoe lang werkt Reducera?

Reducera werkt ongeveer voor 3 a 4 uur.

Hoelang van tevoren en hoe vaak Reducera gebruiken?

Gebruik Reducera voor de maaltijd. 3 maal daags, een paar minuten voor de maaltijd, circa 7 tot 10 spraytjes in de mond. De Reducera spray even in de mond laten en daarna doorslikken.

Alleen gebruiken voor het eten?

Nee, u hoeft Reducera niet alleen te gebruiken voor de maaltijd. Heeft u zin in wat lekkers tussendoor of na het eten of over het algemeen vaak zin in lekkere dingen? Gebruik een paar spraytjes van de Reducera en u zult merken dat de lekkere trek en zin in lekkers verdwijnt!

Gebruiksduur Reducera

Met Reducera zit je niet aan een stop termijn. Reducera geeft namelijk geen gewenning en kun je zolang als je wilt gebruiken tot je het gewenste resultaat hebt behaald.

Gewenste resultaat behaald en nu?

Indien je het gewenste resultaat hebt behaald kun je Reducera gewoon blijven gebruiken ter ondersteuning. Zodra je merkt dat je lekkere trek terugkomt of meer begin te eten gebruikt je een aantal spraytjes in de mond.

Ik ben zwanger mag ik Reducera gebruiken?

Reducera kan niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Reducera en medicatie

Wij adviseren Reducera niet te gebruiken in combinatie met medicijnen. Indien je toch Reducera wilt gaan gebruiken dien je dit in overleg te doen met uw behandelende arts.

 

Reducera ter vervanging van voeding?

Het antwoord is NEE, een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn en blijven belangrijk! Reducera is een voedingssupplement en is dus geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Werkende ingrediënten in Reducera?

Reducera bevat krachtige kruiden die elk hun unieke en krachtige werking heeft. Zo helpen de volgende krachtige kruiden voor het volgende:

 

Gymnema sylvestre

Vermindert de eetlust

Voorkomt hongergevoel doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt

 

Malabar 

Vermindert vetopname en vetopslag

Vermindert eetlust

Voorkomt hongergevoel

 

Fucus vesiculosus

Zorgt voor een vol gevoel

Beperkt de eetlust.

 

Gemakkelijk in gebruik?

Reducera is er in een handige sprayvorm, hierdoor makkelijk meeneembaar en overal tussendoor even te gebruiken, thuis, op het werk, in de auto. Je kunt Reducera spray echt overal ongemerkt gebruiken. Hierdoor heb je dus ook tijdens het winkelen, sporten of die saaie vergadering geen behoefte om te snaaien naar zoetigheid of het gevoel dat je maag knort van de honger... Reducera helpt jou die kilo's kwijt te raken.

Water drinken?

Ondersteun je lichaam en drink veel water... Ook bij het gebruik van een afslankproduct zoals Reducera is dit van belang.

Je lichaam bestaat ruim uit 50% water... Wist je dat? Zonder water kan je immers slechts een paar dagen overleven. Water is, op zuurstof na, één van de meest belangrijke stoffen in het menselijk lichaam en is belangrijk voor veel functies.

Water is als bouwstof, transportmiddel, oplosmiddel, temperatuurregelaar, en natuurlijk niet te vergeten, het ondersteunt de nieren met de afvoer van afvalstoffen tijdens het afvallen. Daarom is genoeg water drinken dus belangrijk. Klinkt eenvoudig, maar toch hebben veel mensen hier moeite mee.

Hoeveel water heb je precies nodig op een dag?

Het advies is om 2 liter water per dag te drinken tijdens een intensieve afslank- of reinigingskuur, dus ook met het gebruik van Reducera zou dit wenselijk zijn. Normaal, zonder intensieve kuur, zou ongeveer 1,5 liter per dag voldoende moeten zijn, echter omdat tijdens het afvallen extra de uitscheiding van afvalstoffen gestimuleerd wordt, is het advies verruimd naar 2 liter. Deze 2 liter water neem je naast het vocht dat je binnenkrijgt van bijvoorbeeld groente, pasta's en soep.

's Winters hebben mensen vaak meer moeite om die 1,5 of 2 liter te halen, het is dan immers koud en het drinkt dan natuurlijk lekkerder met een kop warme koffie, chocomelk of thee. Toch is het ook dan belangrijk om te drinken. Een tip is om dan bijvoorbeeld een thee te drinken die niet belastend is en wellicht gelijk een ondersteunende functie heeft (zoals een Detox Thee), toch lekker warm en tevens supergezond.

Probeer frisdranken zo veel mogelijk te vermijden in verband met de suikers. Ook vruchtensap bevat vaak veel suikers. Zelf zijn wij ook geen voorstander van light-dranken, hiermee geef je jezelf ongewenst toch de gewenning aan zoetigheid en light-dranken bevatten veelal schadelijke (niet gezonde) zoetstoffen zoals aspartaam.

Water bespaar je een hoop calorieën en is dus beter.

Enkele tips om jezelf te ondersteunen om te denken aan het drinken van water:

 • Vul iedere ochtend 2 kannen of flessen met water. Zo kan je zien hoeveel je eigenlijk drinkt en of je wel voldoende drinkt of misschien toch nog te weinig...
 • Start de dag altijd standaard met 2 glazen. ‘s Nachts heb je namelijk niet gedronken, dus vul dat meteen aan. 
 • Gebruik het alarm van je telefoon, als je van jezelf weet dat je vergeet te drinken.
 • Zorg dat je altijd een bidon/fles water bij je hebt, maak hier een gewoonte van en zo kan je altijd en overal drinken...

 

Water niet lekker?

Natuurlijk kun je water lekkerder maken, fris en fruitig!

 • Plakjes komkommer Verse munt (ook lekker in de thee) Schijfjes limoen of citroen met eventueel een beetje tijm, Sinaasappel, blauwe bessen en basilicum Framboos, citroen en rozemarijn Komkommer, limoen, aardbei en munt Limoen, gember en basilicum Watermeloen en munt

Vul dagelijks een karaf met jouw favoriete smaak. Je zult zien dat je deze geregeld moet aanvullen omdat anderen uit het gezin/op het werk dit ook lekker en verfrissend vinden. Jij wordt de trendsetter op het werk met de lekkere en gezonde water-mixen!

Wil je gefilterd, 100% zuiver en schoon water? Gebruik dan de Brita waterfilterkannen,