Orange Fit

Orange Fit blijft dromen
Van de keukentafel tot een volledig bedrijf van waar nu dagelijks orders door heel Europa worden verscheept, ze zijn al ver gekomen. Maar de finishlijn is nog lang niet in zicht als het aan Orange Fit ligt. Die duwen ze namelijk constant voor hen uit, elke dag opnieuw.

Bij Orange Fit sta jij als Orangefitter centraal. Met behulp van jouw feedback en hun kennis blijven zij hun producten verbeteren en nieuwe producten op de markt brengen.
Stap voor stap gaan we met hen de wereld oranje kleuren.
En daarmee onze planeet groener.
En jou gezonder.
Zoals de slogan is bij Orange fit:

We create a fitter world.


Wil je direct meer informatie over het bedrijf Orange Fit en hun producten?
Klik dan hier.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Gratis verzending
  Orangefit Proteine Blend Chocolade 750 gram
  Orangefit Proteine Blend Chocolade 750 gram
  € 39,90
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 2. Gratis verzending
 3. 8719324609166
  Orangefit Omega-3 Algenolie 60 capsules
  € 19,90
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 4. Gratis verzending
 5. Gratis verzending
 6. Gratis verzending
 7. Gratis verzending
 8. Gratis verzending
 9. Gratis verzending

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Klik dan hier.

Orange Fit gaat verder en is groeiende

Orange Fit wilt de wereld veranderen.
Dit doen ze met hun plantaardige en duurzame producten.
Doelstelling, iedereen moet het weten ook! Niet voor niets… Het is namelijk hard nodig, voor de wereld, de aarde en voor jou, jouw gezondheid.

En dat ze op de goede weg zijn, dat is waar… Namelijk het feit dat dit nu door jou gelezen wordt is dat je aandacht getrokken is door hen. Het feit dat dit merk nu ook bij Gezonderwinkelen.nl verkrijgbaar is, is niet zomaar…

Je zag in shaker op de sportschool of wellicht ergens bij je vrienden thuis de opvallende orange zak staan. Of je hebt een goede ervaring gehoord van iemand die ook sport of met gezondheid bezig is. Hoe je Orange Fit dan ook kent, ga hier verder en draag ook bij aan een betere en fittere wereld.

We create a fitter world

“We create a fitter world”, dé slogan van Orange Fit.
Dat is wat ze doen… Meehelpen aan een fittere wereld, dat is hun drive, hun missie. Een wereld met fittere mensen én een planeet die weer vitaal is. Dat is waar zij bij Orangefit met hun hele team voor vechten.

In 2014 is Orange Fit begonnen. Ze wisten toen al dat plantaardige eiwitten veel gezondheidsvoordelen had, echter wat er op de markt was, liet in smaak en uitstraling vaak te wensen over.

Juist daarom hebben ze bij Orange Fit veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van hun producten. Uitstraling en smaak is essentieel om een goed product succesvol te laten zijn in deze markt. Op het gebied van smaak worden dan ook geen concessies gedaan. Orange Fit blijft doorgaan met deze ontwikkeling en zal met nieuwe formules en smaken blijven komen.

Op Orange Fit kan je bouwen

Dit kan je zelfs letterlijk nemen, namelijk de maaltijdshakes en eiwitshakes van Orange Fit zijn de bouwstenen van je lichaam.
Deze dragen bij een de opbouw en herstel van het lichaam. Ze ondersteunen je spieren.
Bij Orange Fit wordt er iedere dag weer hard gewerkt om jouw lichaam de beste mogelijke plantaardige voedingssupplementen te kunnen bieden.

Orange Fit denkt in oplossingen voor de wereld

Orange Fit is een gedreven merk dat naast kwaliteit leveren ook maatschappelijk verantwoord wilt ondernemen. Dit resulteert ook in de kwaliteit van hun producten.

Doordat de Orange Fit-producten plantaardig zijn, kan niet alleen jij, maar ook onze planeet bouwen op hen… en helaas is dat hard nodig.
De aarde is namelijk in gevaar, het is hard aan het veranderen;
Vervuiling op grote schaal, ontbossingen en overbevissing, dit zijn enkele feiten, die enorme impact hebben op onze wereld, zoals die nu is en waar we naar toe gaan…
De ecologische schade door veeteelt is bijna niet te overzien en we zijn op het kantelpunt gekomen wat betreft de opwarming van de aarde.

We moeten het met elkaar doen. Alle beetjes helpen en we moeten samen de industrie met slopende milieu-resultaten stoppen. Dit doet Orange Fit, en dit willen zij met jou doen.

Orange Fit werkt met enthousiaste ambassadeurs, een fitblog, gezonde recepten en met al deze dingen en natuurlijk de top-producten willen ze jou aanmoedigen om je bij hen aan te sluiten. Wanneer jij zover bent kunnen ze je zelfs helpen met een volledig gepersonaliseerd voedingsplan.

Ben jij gemotiveerd genoeg om je leven en de aarde gezonder te maken?

Fit Green Protein

De basis van Orange Fit is het produceren van plantaardige eiwitten. Dit is geresulteerd in de Fit Green Protein. Deze 100% plantaardige eiwitshake is gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten. De Fit Green Protein kent een zeer breed en compleet aminozurenprofiel en is dus de ideale keuze voor iedereen die op een bewuste wijze met zijn voeding omgaat. Het bouwt aan een fitter en gezonder lichaam!

• Voor spierherstel en -opbouw
• Compleet aminozuurprofiel
• Heerlijke smaak, vrij van lactose

Kwaliteit betekent resultaat

Fit Green Protein is een echte premium eiwitbron met een breed, zuiver en compleet aminozuurprofiel.
Eiwitten (aminozuren) zijn de bouwstenen van onze spieren en dragen bij aan de instandhouding van spiermassa. Hierdoor bevorderen ze het spierherstel en de spieropbouw na een training.

100% natuurlijk en plantaardig eiwitpoeder

De Orange Fit Green Protein is uitsluitend gemaakt van pure en premium-kwaliteit erwten-proteines. Het bevat dan ook uitsluitend plantaardige ingrediënten.
Bij Orange Fit willen ze uitsluitend het beste voor lichaam.
Juist hierom gebruiken ze bij Orange Fit dan ook de Erwten-eiwitten. Deze zijn namelijk van nature suikervrij, vetarm en veel rijken aan aminozuren dan welke plantaardige eiwitten dan ook.

Bovendien is bij het gebruik van Fit Green Protein het grote voordeel dat het hypoallergeen en volledig vrij van lactose, soja, tarwe en gluten is.
Het prettige in gebruik hiervan is dat het dan ook geen last geeft van een opgeblazen gevoel, een slechte huid (bijv. bij soja-proteine veelal last van acné), onrustige darmen of andere ongemakken.

Naast de kwaliteit die vanzelfsprekend bovenaan staat is ook de smaak van groot belang. Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige plantaardige ingredienten is het product ook nog eens puur in smaak en bijzonder lekker. Welke smaak je dan ook neemt… Heerlijk en gemakkelijk met water te bereiden. Maar er zijn ook vele heerlijke recepten en serveertips waardoor je het nog lekkerder kunt maken!

Zie hieronder hoe éénvoudig je wat lekkers kan maken met Orange FitWist je overigens dat Orange Fit voor iedereen geschikt is?

Het grote voordeel van Erwten-eiwitten is dat ze ook geschikt zijn voor vegetariers en veganisten die geen dierlijke producten willen gebruiken. Wei, caseine of ei-eiwitten zijn voor hen niet geschikt. Met Fit Green Protein haal je dus een fantastisch plantaardig en vegan-friendly eiwitshake in huis.

Naast alle bovenstaande voordelen van de Fit Green Protein is er bijkomend nog het feit dat de Fit Green Protein is geproduceerd volgens de (doping)normen van het NZVT-systeem. Hierdoor wordt er dus de garantie afgegeven dat deze eiwitten 100% dopingvrij zijn en dus ook door topsporters gebruikt kunnen worden. Nu wordt topprestaties leveren wel heel erg leuk!

Klik hier om direct naar de Orange Fit Protein te gaan.

Zie hieronder wat Orange Fit plantaardige eiwitten kunnen bijdragen in de sport, één van de grote voorbeelden is Jeremy Reijnders


Ook gezond afvallen die je met Orange Fit

Orange Fit heeft naast de hoogwaardige eiwitshakes ook een complete maaltijdvervanger in het assortiment. Deze helpt je bij het afslanken en ondersteunt bij gewichtsbeheersing.

De Fit Green Meal Diet is rijk aan eiwitten en vezels en bevat bovendien alle vitamine en mineralen.

Fit Green Meal Diet:
• Nu ook in portie verpakkingen!
• Helpt bij gezond afvallen
• Eiwitrijk, vezelrijk, vitaminen en mineralen

Wil je gelijk starten? Bestel direct!
Klik hier om direct naar de Orange Fit Diet Meal te gaan.
Ben jij ook zo enthousiast geworden over Orange Fit?

Zie onderstaande meer informatie filmpjes van Orange Fit