Bio-Kult Probiotica

Bio-Kult Probiotica Topkwaliteit

Bio-Kult probiotica is inmiddels één van de meest gewaardeerde en geadviseerde probiotica-merken in de gezondheidsbranche. Vakmensen en orthomoleculair therapeuten adviseren massaal de producten van Bio-Kult, en dat is niet voor niets... De resultaten zijn opzienbarend!
Natuurlijk alle Bio-Kult producten bij Gezonderwinkelen.nl
Klik voor alle Bio Kult Probiotica producten.

 

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bio-Kult Probiotica (Original) wat is het?


Bio-Kult is een uitgebreide probioticamix. Bio-Kult is een probioticamix met 14 verschillende bacteriestammen, in een concentratie van 10 miljard per gram. Bio-Kult heeft een unieke samenstelling van 7 Lactobacillus stammen, 4 Bifidobacterium stammen, 1 Lactococcus stam en 1 bodembacterie stam.

Bio-Kult bevat geen maltodextrine of andere additieven.Bio-Kult kan worden bewaard op kamertemperatuur. Het hoeft niet gekoeld te worden bewaard. Het totaal aantal bacteriën is gegarandeerd tot het eind van de 2 jaar houdbaarheidsperiode.
Bio-Kult is geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen (raadpleeg altijd uw arts of specialist voor u een voedingssupplement inneemt).
Bio-Kult is glutenvrij.

Ingrediënten:

Probioticumculturen: Bacillus subtilis PXN 21, Bifidobacterium spp. (B. bifidum PXN 23, B. breve PXN 25, B. infantis PXN 27, B. longum PXN 30), Lactobacillus spp. (L. acidophilus PXN 35, L. delbrueckii ssp. bulgaricus PXN 39, L. casei PXN 37, L. plantarum PXN 47, L. rhamnosus PXN 54, L. helveticus PXN 45, L. salivarius PXN 57), Lactococcus lactis ssp. lactis PXN 63, Streptococcus thermophilus PXN 66], cellulose (vulstof), plantaardige capsule (hydroxypropylmethyl cellulose).

Elke capsule bevat:

Minimaal 2 miljard probiotica micro-organismen per capsule (2 x 109 KVE/capsule), gelijk aan 10 miljard probiotica micro-organismen per gram (1 x 1010 KVE/gram). Deze concentratie is gegarandeerd tot het einde van de 2 jaar houdbaarheidsperiode.

Bewaren:

Kan op kamertemperatuur worden bewaard, hoeft niet in de koelkast te worden bewaard.

Bio-Kult Candea

Bio-Kult Candéa is een probioticamix met 7 verschillende bacteriestammen, knoflook en grapefruitpit extract. Elke capsule bevat: Grapefruitpit extract 130mg Knoflook 60mg Probiotica 1 miljard KVE per capsule (1 x 109 KVE/capsule).

De concentratie van 1 miljard micro-organismen per capsule wordt gegarandeerd gedurende de houdbaarheid van dit product. Bio-Kult Candéa bevat sporen van soja en melk, deze worden gebruikt in de voedingsbodem van de stammen. Sporen van melk zijn op een niveau dat geen invloed heeft op mensen met lactose-intolerantie.

Ingrediënten: Cellulose(vulstof), Grapefruitpit extract, plantaardige capsule (hydroxypropylmethyl cellulose), knoflook, probioticumculturen (zie hieronder). Probioticumculturen: Lactobacillus casei PXN 37 Lactobacillus rhamnosus PXN 54 Lactobacillus acidophilus PXN 35 Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus PXN 39 Streptococcus thermophilus PXN 66 Bifidobacterium breve PXN 25 Bifidobacterium longum PXN 30
Bewaren: Kan op kamertemperatuur worden bewaard, hoeft niet in de koelkast te worden bewaard.

Bio-Kult Pro-Cyan

Bio-Kult Pro – Cyan is een probioticamix met cranberry(veenbes) extract (36mg PAC’s), 2 verschillende bacteriestammen en vitamine A. Probiotica formule: Lactobacillus acidophilus PXN 35 Lactobacillus plantarum PXN 47
Ingrediënten: Veenbesextract (Vaccinium macrocarpon), Microkristallijne cellulose(vulstof), plantaardige capsule (hydroxypropylmethyl cellulose), Probiotica (zie hierboven), vitamine A (retinylacetaat) 160 μg/capsule** (450iu) **is 20% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid per capsule.
Elke capsule bevat: Minimaal 18mg veenbes A-type PACs en 500 miljoen probiotica micro-organismen (>5 x 108 KVE/capsule), gelijk aan 1.2 miljard probiotica micro-organismen per gram (1.2 x 109 KVE/gram).
De concentratie van 500 miljoen micro-organismen per capsule wordt gegarandeerd gedurende de houdbaarheid van dit product.
Allergie advies: Bio-Kult Pro-Cyan bevat sporen van soja en melk, deze worden gebruikt in de voedingsbodem van de stammen. Sporen van melk zijn op een niveau dat geen invloed heeft op mensen met lactose-intolerantie.

Bio-Kult Infantis

Bio-Kult Infantis is een geavanceerde multi-stam probiotica formule voor baby’s, peuters en jonge kinderen. 7 probiotica stammen Vitamine D3 voor een normale werking van het immuunsysteem Preplex (FOS en acaciagom)
Geen suiker, kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen
Kan op kamertemperatuur worden bewaard, hoeft niet gekoeld te worden bewaard
Kiemgetal gegarandeerd het einde van de 2 jaar houdbaarheidsperiode
Glutenvrij
Bio- Kult bevat sporen van soja en melk op een niveau dat dit geen invloed heeft op mensen met lactose intolerantie.
Soja en melk worden gebruikt in de voedingsbodem van de bacteriestammen Geproduceerd in de UK Ieder sachet bevat:
Minimaal 1 miljard microorganismen per sachet (1 x 109KVE/g), gegarandeerd gedurende de houdbaarheidsperiode. DHA + EPA: >1mg per sachet. Vitamine D3: 2.5mcg per sachet (50% of ADH*). *Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
Ingrediënten: Preplex® (fructo-oligosacchariden (FOS) en acaciagom), levende bacteriën (zie stammen hierboven), DHA + EPA poeder (uit vis), vitamine D3. Lactobacillus casei PXN 37 Lactobacillus rhamnosus PXN 54 Streptococcus thermophilus PXN 66 Lactobacillus acidophilus PXN 35 Bifidobacterium breve PXN 25 Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN 39 Bifidobacterium infantis PXN 27
Allergie advies: Bio-Kult Infantis bevat vis. Bio-Kult Infantis bevat ook sporen van soja en melk op een niveau dat geen invloed heeft op mensen met lactose intolerantie. Soja en melk worden gebruikt in de voedingsbodem van de bacteriestammen.

Erkenningen


2017: ” Product van het Jaar” De winnaars van het “Product van het Jaar” verkiezing worden elk jaar bepaald door Britse onafhankelijke drogisterijen. (‘pharmacy’ is het Nederlandse equivalent van drogisterij)

Zij stemmen op de producten waarin ze het meest geloven en ondersteunen en die een bijzondere impact hebben op het leven van hun klanten.
2016 Queen’s Award for Enterprise Protexin, de producent van Bio-Kult probiotica, heeft voor de tweede opeenvolgende keer The Queen’s Award gewonnen.

Toegekend door de Britse koningin op advies van premier David Cameron is The Queen’s Award for Enterprise de meest prestigieuze prijs voor prestaties binnen het bedrijfsleven in het Verenigd Koninkrijk.
2016: Best Company to work for Protexin, de producent van Bio-Kult, is wederom verkozen tot beste werkgever.

Deze prijs erkent Protexin als bedrijf dat excelleert in gebieden als werkomgeving, aanvullende arbeidsvoorwaarden en algehele tevredenheid van de werknemers, waardoor het één van de 100 beste Britse bedrijven is om voor te werken.
2015: Best Vitamin and Mineral Supplement Bio-Kult Infantis is door de lezers van True Health Magazine verkozen tot beste vitamine- en mineralensupplement van 2015. True Health Magazine is een gratis magazine dat te vinden is in praktijken voor alternatieve geneeswijzen en online. Consumenten en experts op het gebied van supplementen waren het er allemaal over eens dat Bio-Kult Infantis de winnaar moest zijn.
2015: Best Supplement and Herbal Product Bio-Kult is voor de tweede keer benoemd tot beste supplement en kruidengeneesmiddel door de lezers van Natural Pharmacy Business magazine!

Het Britse tijdschrift Natural Pharmacy Business is een toonaangevend magazine op het gebied van natuurlijke geneeswijzen, toegewijd aan het uitbreiden van de kennis van natuurtherapeuten. De prijs geeft therapeuten de kans om op hun favoriete merk te stemmen dat een wezenlijk verschil maakt in de levens van hun klanten.
2014: Best New Product for Bio-Kult Infantis! Bio-Kult Infantis is benoemd tot beste nieuwe product door de lezers van True Health magazine. True Health is een gratis magazine over natuur- en alternatieve geneeswijzen en is beschikbaar in uw plaatselijke apotheek, bij een geregistreerde voedingstherapeut of gratis online.
2015: Best Company to work for Protexin, de producent van Bio-Kult, is verkozen tot beste werkgever.

Deze prijs erkent Protexin als een bedrijf dat excelleert op gebieden als werkomgeving, aanvullende arbeidsvoorwaarden en algehele tevredenheid van de werknemers, waardoor het één van de 100 beste Britse bedrijven is om voor te werken.
2014: Best Supplement and Herbal brand in 2014 Bio-Kult is uitgeroepen tot winnaar in de categorie beste supplement en kruidenproduct in de Natural Pharmacy Business Awards 2014.

De Natural Pharmacy Business Awards geeft erkenning aan merken die producten van hoge kwaliteit produceren en die een wezenlijk verschil maken in de levens van klanten van gezondheidswinkels en drogisterijen.
2012 Best New Product for Bio-Kult Pro-Cyan Bio-Kult Pro-Cyan is verkozen tot beste nieuwe product van 2012 door de CAM Lifestyle lezers.
2012: Best Vitamin, Supplement and Mineral award! Bio-Kult heeft de CAM prijs gewonnen in de categorie beste vitaminen, supplementen en mineralen.
2011: Queen’s Award for Enterprise Protexin, de producent van Bio-Kult probiotica heeft The Queen’s Award gewonnen.

Toegekend door de Britse koningin op advies van premier David Cameron is The Queen’s Award for Enterprise de meest prestigieuze prijs voor prestaties binnen het bedrijfsleven in het Verenigd Koninkrijk.
2010: Best Product for Bio-Kult Candea Bio-Kult Candea heeft de CAM Products Award van 2010 gewonnen.