Remescar, gezien op TV

Gezien op TV!

Remescar doet wat het beloofd

Wallen en donkere kringen

Remescar Wallen & Donkere kringen is een onmiddellijk werkende, doeltreffende crème die helpt om wallen en donkere kringen aanzienlijk te verminderen.

Meer informatie over Remescar, klik hier.

<

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  5425012532748
  Remescar Hangende oogleden 8 ml
  Normale prijs € 38,99 Speciale prijs € 28,85
  Levertijd: 1 - 5 werkdagen

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
klik hier.

Remescar doet wat het beloofd

Remescar Medmetics biedt klinisch bewezen medische hulpmiddelen en cosmetische producten. De artikelen bieden oplossingen voor specifiek huidproblemen. Huidproblemen als zwellingen van de huid (vochtophopingen onder de ogen), wallen en donkere kringen, kraaienpootjes, oppervlakkige spataders en littekens.

 

Hoe werkt remescar

Remescar werkt met de revolutionaire eyesyl technologie. Deze revolutionaire eyesyl technologie werkt onmiddellijk in op wallen. En helpt de zwelling van de huid onder de ogen te verminderen.

De unieke combinatie van kleimineralen en een bipeptidecomplex bevordert de verstrakking van de huid. Tevens zorgt het voor vermindering van de vochtophoping onder de ogen en een micromusculaire pauze aanzienlijk.

Welke producten zijn er?

 • wallen & donkere kringen creme
 • Littekenstick
 • Striemen creme
 • Oppervlakkige spataderen creme
 • Kraaienpootjes creme
 • Vermoeide Blik creme
 • Hangende Oogleden creme
 • Herstellende Nachtverzorging – Oogcontour

 

Remescar Wallen & Donkere kringen

Remescar is een creme die onmiddellijk en doeltreffende werkt. Die helpt om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Bovendien hoeft u de crème slechts één keer per dag aan te brengen.

Remescar Littekenstick

De gebruiksvriendelijke siliconenstick laat een onzichtbare en transparante dunne film vrij die een optimale beschermende barrière vormt.

Hierdoor kan het litteken genezen, en de natuurlijke vochtbalans van de huid in stand houdt.

Remescar Striemen

Remescar Striemen is een crème op basis van siliconen. Deze creme behandeld striemen en voorkomt de vorming van een langdurige beschermlaag die de aangetaste huid bedekt.

Remescar Oppervlakkige Spataders

Remescar Oppervlakkige Spataders is een uniek medisch hulpmiddel dat klinisch bewezen helpt bij de behandeling en voorkoming van oppervlakkige spataders.

Remescar Kraaienpootjes

Remescar Kraaienpootjes is een doeltreffende crème die kraaienpootjes onmiddellijk helpt te verminderen; en dit reeds na het eerste gebruik.

Remescar Vermoeide Blik

Deze fantastische crème voor de oogcontour zorgt voor een direct krachtig koelend effect, waardoor u zich minder moe voelt.

Remescar Hangende Oogleden

Remescar Hangende Oogleden is een onmiddellijk effectieve crème die helpt bij het laten afnemen en verminderen van hangende oogleden. Dit met slechts één enkele toepassing per dag.

Remescar Herstellende Nachtverzorging – Oogcontour

Remescar Herstellende Nachtverzorging – Oogcontour is een cosmetisch product dat de huid voedt, hydrateert en weer strakker maakt. De crème is 's nachts actief tegen wallen, donkere kringen, kraaienpootjes en hangende oogleden.

 

 

Wat zijn wallen en donkere kringen?

Wallen en donkere kringen

Iedereen heeft wel eens last van wallen en/of donkere kringen onder de ogen. Ze zijn vaak een bron van schaamte en frustratie. Ze kunnen uw hele voorkomen veranderen.

U ziet er moe, ouder of ziek uit. Mensen vragen soms hoe het met u gaat en of u wel genoeg geslapen hebt. Dat kan erg vervelend zijn en een negatief effect hebben op uw zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.

Het verschil

Wallen en donkere kringen worden vaak met elkaar verward. U kunt echter last hebben van donkere kringen zonder wallen te hebben. Wallen zijn een overtollig volume dat wordt veroorzaakt door een opstapeling van vocht onder het oog.

Bij donkere kringen daarentegen wordt uw huid niet donkerder maar dunner. Daardoor worden de bloedvaten zichtbaar door de huid. En lijkt het alsof u een donkere kring onder uw oog hebt

De oplossing

Iedereen wil er natuurlijk fris uitzien, maar dat is moeilijk met wallen of donkere kringen. Er is nu een echte oplossing om van die lelijke wallen en donkere kringen af te raken. Tijd om stralende ogen te krijgen!

Probeer Remescar Wallen & Donkere kringen! 

 

Veelgestelde vragen over Remescar

Is Remescar Wallen & Donkere kringen veilig?

Het product is veilig voor alle huidtypen. Bij huidirritatie of overgevoeligheid na het gebruik van Remescar Wallen & Donkere kringen moet u het gebruik stopzetten. Raadpleeg uw arts als de symptomen langer dan 48 uur aanhouden.

Hoe lang duurt het voor Remescar Wallen & Donkere kringen begint te werken?

Doorgaans zijn de resultaten enkele minuten na gebruik zichtbaar, maar in sommige gevallen kan het langer duren. Het is belangrijk dat u de crème aanbrengt zoals wordt aanbevolen om zo snel mogelijk maximale resultaten te verkrijgen.

Hoe lang houdt het effect van Remescar Wallen & Donkere kringen aan?

Ieder lichaam is verschillend en zal dus anders reageren op het gebruik van Remescar Wallen & Donkere kringen. Echter, met make-up op, zal het effect zo’n 8 à 10 uur gemiddeld duren. Zonder make-up, kan het effect langer duren.

Welke hoeveelheid product moet ik aanbrengen?

Ongeveer ter grootte van een rijstkorrel. Minder is niet voldoende en meer is meestal te veel. Tevens wordt meer dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Wallen & Donkere kringen.

Hoe vaak mag ik Remescar Wallen & Donkere kringen gebruiken?

Niet meer dan één keer per dag.

Gebruik het product niet langer dan vier weken achter elkaar.

 

Zie hieronder meer informatie en productvideo's over de Remescar producten.
Wil jij direct profiteren van het grote voordeel bij Gezonderwinkelen op de Remescar producten, klik dan hier.