Yos Bottle Waterfles & Pillendoos inéén

Yos Bottle, Drinkfles & Pillendoos/Medicijndoos inéén!

Een fles met een missie!
Bij YOS hebben ze het streven om mensen die medicatie moeten slikken op weg te helpen naar een gezond en vitaal leven...
Enkele feiten over medicijngebruik:
* 30% van de Nederlanders dagelijks medicijnen slikt...

* Daarvan 68% dit minimaal één keer per maand vergeet in te nemen...

* Bij YOS bedachten ze de oplossing: de YOS Bottle! Altijd je water en medicijnen bij de hand!

Meer informatie over de YOS Bottle, klik hier.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waar het begon met YOS...

klik hier. Oprichter Joop Opmeer, een jong ondernemend man, las begin 2018 een artikel over het groeiende probleem van verkeerd medicijngebruik.

Het kan verregaande gevolgen hebben voor de gezondheid van de patient (en bovendien de maatschappij veel geld kosten) bij het niet of verkeerd innemen van medicijnen.

Joop wilt met de YOS Bottle een bijdrage leveren om dit probleem van niet, of verkeerd, innemen van medicatie te verminderen en dus een oplossing te bieden aan de eindgebruiker, de patient, om waar en wanneer hij of zij maar wilt hun medicijnen in te kunnen nemen.

YOS Bottle niet alleen mooi en handig, maar ook duurzaam

Plastic, een enorm probleem wereldwijd, geeft veel vervuiling. Als het om water gaat, is kraanwater natuurlijk sowieso vele malen duurzamer dan iedere keer opnieuw een plastic fles kopen voor je dagelijkse behoefte aan drinken.
Duurzaam & Recyclebaar
En ook de YOS Bottle zelf is een verantwoord product. Zó gemaakt, dat je hem jarenlang steeds opnieuw kunt gebruiken. Heel eenvoudig schoon te maken, zeer geschikt voor reiniging in de vaatwasser. En vanzelfsprekend zijn de fles en pillencompatriment gemaakt van recyclebare materialen.

Compact & Robuust

De YOS Bottle is compact, en dus gemakkelijk mee te nemen. Hij is robuust uitgevoerd, zodat je hem bijna onmogelijk stuk kunt krijgen. En door het schuifsysteem met de magneet, is het pillencompartiment heel makkelijk van de fles af te schuiven, en er weer op.

Steun Support Casper

5% van de omzet van de YOS Bottle gaat naar Support Casper!
De YOS Bottle kan elke dag iets goeds doen voor het welzijn van mensen, en dat vinden wij prachtig! We hebben ons voorgenomen dat we ook als bedrijf een bijdrage aan een gezondere samenleving willen leveren.

Vijf procent van de omzet van Joop Opmeer met zijn YOS Bottles gaat naar stichting 'Support Casper'. Zo steunt iedereen die een YOS Bottle koop het werk van Prof. Dr. Casper van Eijck, die werkt aan nieuwe manieren om alvleesklierkanker te bestrijden.

Zie onderstaande video's voor meer uitleg van Rene van der Gijp, hij en de YOS Bottle ondersteunen "Support Casper"


YOS Bottle groot succes!

Op 25 juni 2019 publiceerde de Telegraaf een uitgebreid artikel over de YOS Bottle als ‘’Starter van de week’’. Zie hier het artikel, klik hier.

Naast de uitzending van Veronica Inside van 18 maart 2019 heeft het Algemeen Dagblad een mooi artikel geschreven over de YOS Bottle.
Klik hier voor dit artikel.

Veronica Inside, met ambassadeur van Support Casper, Rene van der Gijp

Support Casper ambassadeur René van der Gijp heeft op 18 maart 2019 de YOS Bottle gelanceerd bij Veronica Inside. Hiernaast heeft hij meegespeeld in de commercial van YOS Bottle en bij YOS denken ze dat René in aanmerking komt voor een Golden Globe!