Vitakruid

Vitakruid voedingssupplementen natuurlijk goede aanvulling

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden.

Vitakruid natuurlijk extra voordelig en snel in huis met Gezonderwinkelen.nl!

Wil je meer informatie over het merk Vitakruid.

 

Producten 1-16 van 224

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  Vitakruid multi nacht vrouw sport  90TB
  Vitakruid multi nacht vrouw sport 90TB
  Normale prijs € 42,90 Speciale prijs € 36,04
  Niet beschikbaar
 2. Actie
  Vitakruid multi dag & nacht vrouw sport 180TB
  Vitakruid multi dag & nacht vrouw sport 180TB
  Normale prijs € 79,90 Speciale prijs € 67,12
  Niet beschikbaar
 3. Actie
  Vitakruid multi dag & nacht vrouw sport  60TB
  Vitakruid multi dag & nacht vrouw sport 60TB
  Normale prijs € 29,90 Speciale prijs € 25,12
  Niet beschikbaar
 4. Actie
  Vitakruid multi nacht man sport  90TB
  Vitakruid multi nacht man sport 90TB
  Normale prijs € 42,90 Speciale prijs € 36,04
  Niet beschikbaar
 5. Actie
  Vitakruid multi nacht vrouw sport  30TB
  Vitakruid multi nacht vrouw sport 30TB
  Normale prijs € 16,90 Speciale prijs € 14,20
  Niet beschikbaar
 6. Actie
  Vitakruid multi dag & nacht man sport 180TB
  Vitakruid multi dag & nacht man sport 180TB
  Normale prijs € 79,90 Speciale prijs € 67,12
  Niet beschikbaar
 7. Actie
  Vitakruid multi dag vrouw sport  30TB
  Vitakruid multi dag vrouw sport 30TB
  Normale prijs € 16,90 Speciale prijs € 14,20
  Niet beschikbaar
 8. Actie
  Vitakruid multi dag man sport  30TB
  Vitakruid multi dag man sport 30TB
  Normale prijs € 16,90 Speciale prijs € 14,20
  Niet beschikbaar
 9. Actie
  Vitakruid multi dag man sport  90TB
  Vitakruid multi dag man sport 90TB
  Normale prijs € 42,90 Speciale prijs € 36,04
  Niet beschikbaar
 10. Actie
  Vitakruid multi nacht man sport  30TB
  Vitakruid multi nacht man sport 30TB
  Normale prijs € 16,90 Speciale prijs € 14,20
  Niet beschikbaar
 11. Actie
  Vitakruid multi dag vrouw sport  90TB
  Vitakruid multi dag vrouw sport 90TB
  Normale prijs € 42,90 Speciale prijs € 36,04
  Niet beschikbaar
 12. Actie
  Vitakruid multi dag & nacht man sport  60TB
  Vitakruid multi dag & nacht man sport 60TB
  Normale prijs € 29,90 Speciale prijs € 25,12
  Niet beschikbaar
 13. Actie
  8717438692593
  Vitakruid symflora femme 90 Vegetarische capsules
  Normale prijs € 49,90 Speciale prijs € 41,92
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 14. Actie
  8717438692548
  Vitakruid q10 ubiquinol 100mg 90VCP
  Normale prijs € 72,90 Speciale prijs € 61,24
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 15. Actie
  8717438692159
  Vitakruid Femme hormoonsupport voor de vrouw 90 Tabletten
  Normale prijs € 51,90 Speciale prijs € 43,60
  Levertijd: 3 - 5 werkdagen
 16. Actie
  1234560000285
  Vitakruid Multi dag & nacht Junior duo-pak (2x 360ml)
  Normale prijs € 99,80 Speciale prijs € 69,98
  Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Producten 1-16 van 224

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vitakruid bedrijfsprofiel

Het grootste goed is je gezondheid, aldus Vitakruid.

Dit is dan ook de reden dat ze zich inzet voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen. Voedingssupplementen die je helpen met het behouden van een goede gezondheid en vitaliteit.

Vitakruid wordt veel geadviseerd in de orthomoleculaire praktijk. Dit is niet voor niets. Het merk levert een assortiment dat constant verbeterd op de reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten.

Vooral is onderscheiding belangrijk, hierbij zijn werkzaamheid, opneembaarheid, dosering en prijs de key-woorden.

Goede samenwerking met professionals

Het merk Vitakruid wil graag voor iedereen kennis beschikbaar stellen die relevant en up-to-date is. De concentratie ligt hierbij op ondersteuning van de professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over orthomoleculaire voedingssuppletie (orthomoleculair, natuurgeneeskundig therapeuten). Hierom organiseren ze regelmatig kennisbijeenkomsten in het hele land. Het motto is "Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden".

Ze werken dan ook veel samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculair therapeuten, die hun producten op grote schaal inzetten. 

Vitakruid voelt zich als innovatief bedrijf zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg. 

De missie

De missie van Vitakruid is om de gezondheid van de mensen te bevorderen. Producten te ontwikkelen ter verbetering van het huidige systeem. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk: om haar kennis over gezondheid te delen.

De visie

Vitakruid ziet gezondheid als uw grootste goed. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden producten ontwikkeld waarbij prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid centraal staan.

De waarden van Vitakruid

De kernwaarden zijn de input voor de dagelijkse werkwijze, maar uiteraard ook voor de lange termijnstrategie.

Gezondheid

Omdat dit is waar Vitakruid om draait. Kijkend naar die visie en missie, de producten die ze ontwikkelden en de klanten waarmee ze samenwerken.

Samenwerken

Omdat dit belangrijk is wanneer je in een klein team werkt.

Professionaliteit

Omdat ze bij Vitakruid streven naar een 9 op alle aspecten (ja, ook zij zijn niet perfect zeggen ze zelf). En dit vertaalt zich naar een professionele en klantgerichte houding naar elkaar en naar buiten

Groei

Omdat ze bij Vitakruid ambitieus zijn en persoonlijke ontwikkeling willen stimuleren

De merkbelofte

De missie, visie en waarden uiten zich uiteindelijk in een sterke merkbelofte. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten kijken ze bij Vitakruid in eerste instantie naar de kwaliteit van een formule (werkzaamheid en biologische beschikbaarheid).

Het is immers de missie van Vitakruid om producten te ontwikkelen die de huidige ontstijgen.

Denken zij hierin te slagen? Dan kijken ze naar de prijs. Wanneer het hen lukt om hun formule voordeliger aan te bieden dan de formule die het meest in de buurt komt op kwaliteitsvlak, dan introduceren ze een product.

Wanneer ze niet kunnen concurreren op prijsgebied, dan introduceren ze hun formule niet. Dit is de merkbelofte. Met deze filosofie is Vitakruid opgericht en gegroeid.

De geschiedenis

Vitakruid is een ontwikkelaar van hoogwaardige voedingssupplementen. Het is hun missie om de gezondheid van mensen te bevorderen. Dit doen ze door het ontwikkelen van gezondheidsproducten die de huidige excelleren. En door de kennis over te dragen aan professionals in de gezondheidszorg.

Ieder product moet een superieure waarde voor geld hebben. Waarin kwaliteit hun eerste prioriteit is. Met deze filosofie is Vitakruid opgericht en gegroeid.

Al ruim 15 jaar, hebben ze het vertrouwen gewonnen en onderhouden van professionals in de gezondheidszorg, consumenten en winkeliers. Door hoge kwaliteit vitaminen, mineralen, kruiden en andere voedingssupplementen te ontwikkelen. Die veilig, effectief en wetenschappelijk gebaseerd zijn.

 

Elly Korzelius, oprichter en grondlegger van Vitakruid, begon haar natuurgeneeskundige praktijk in 1994. Traditionele Chinese Geneeskunde, acupunctuur en voedingsadviezen waren de voornaamste activiteiten. Meer en meer begon Elly zich te richten op voedingsadviezen gericht op de verbetering van het bewegingsapparaat. Naast haar praktijk verkocht zij al diverse voedingssupplementen. Op 1 mei 2003 richtte zij de eenmanszaak Vitakruid op.

Vita staat voor leven en vitamines, Kruid verwijst naar haar achtergrond in de Traditionele Chinese geneeskunde. Uit ontevredenheid over de supplementen die destijds op de markt waren, begon zij haar eigen suppleties te ontwikkelen in samenwerking met diverse consultants. De laatste drie jaar van haar praktijk waren meer op dit proces gericht, dan op de praktijk zelf.

Elly was voornamelijk bezig met het analyseren van wetenschappelijke artikelen. Ook talloze overleggen met consultants en een netwerk opbouwen voor de werving van hoge kwaliteit grondstoffen was en drukke aangelegenheid. Vervolgens begon zij in die periode ook met het schrijven van haar twee boeken. En aan het einde van 2002 was het dan zover, haar eigen merk was geboren: Vitakruid! 

 

Vitakruid, een snelle start

Vitakruid bestond in 2003 uit een kleine kast als magazijn en een ongebruikte zolder als kantoor, aan de v.d. Woestijneheem 17 in Hillegom. Vanuit hier begonnen de contacten met therapeuten door heel Nederland en België te groeien. Het assortiment bestond toen nog uit 6 producten: AtrimoveFeminosanGebufferde Vitamine COstamaxOstavit en Magnesium Tauraat.

Een klein, maar fijn assortiment want deze topproducten werden met groot enthousiasme ontvangen en stonden zo in diverse praktijken, reformzaken en betere drogisterijen op de toonbank. Uiteraard zijn deze topproducten ook de basis van het assortiment bij Gezonderwinkelen.nl!

 

De toekomst

Vitakruid heeft altijd nauw samengewerkt met professionals in de gezondheidszorg. Gezien zij altijd hoogwaardige voedingssupplementen hebben ontwikkeld is een degelijk advies van grote meerwaarde voor de eindgebruikers. Sinds de oprichting van het merk in 2003 is Vitakruid hard gegroeid (lees hier de geschiedenis) en dat doen zij nog steeds. 

Het productieproces

Het is de missie van Vitakruid om de gezondheid van mensen te bevorderen door producten te ontwikkelen die de huidige excelleren. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid. In deze video (uit 2011) krijgt u een impressie over het productieproces. Alle faciliteiten waar de producten worden gefabriceerd zijn minimaal FSSC 22000 of GMP Pharma gecertificeerd.

 

Mocht je nog vragen hebben over Vitakruid dan kan je terecht bij onze klantenservice 0492-760253. Heeft u inhoudelijke vragen over de producten van Vitakruid? Neem dan rechtstreeks met de klantenservice van Vitakruid contact op via 0252 - 534 883.