Vitakruid

Vitakruid voedingssupplementen natuurlijk goed

Gezondheid is het grootste goed. Vitakruid zet zich daarom in voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die u helpen uw gezondheid en vitaliteit te behouden.
Vitakruid natuurlijk extra voordelig en snel in huis met Gezonderwinkelen.nl!
Wil je meer informatie over het merk Vitakruid, klik dan hier.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Actie
  Vitakruid Vegan omega-3 algenolie 50ml
  Vitakruid Vegan omega-3 algenolie 50ml
  Normale prijs € 29,90 Speciale prijs € 23,62
  Voor 16:30 besteld, morgen in huis
 2. Actie
  Vitakruid Multi dag & nacht junior 360ml
  Vitakruid Multi dag & nacht junior 360ml
  Normale prijs € 49,90 Speciale prijs € 39,42
  Voor 16:30 besteld, morgen in huis
 3. Actie
  Vitakruid Multi nacht junior 60ml
  Vitakruid Multi nacht junior 60ml
  Normale prijs € 24,90 Speciale prijs € 19,67
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 4. Actie
  Vitakruid Multi dag junior 300ml
  Vitakruid Multi dag junior 300ml
  Normale prijs € 29,90 Speciale prijs € 23,62
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 5. Actie
  Vitakruid Geheugenformule 60vc
  Vitakruid Geheugenformule 60vc
  Normale prijs € 72,90 Speciale prijs € 57,59
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 6. Actie
  Vitakruid Geheugenformule 30vc
  Vitakruid Geheugenformule 30vc
  Normale prijs € 39,90 Speciale prijs € 31,52
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 7. Actie
  Saffraan & suntheanine®
  Vitakruid Saffraan & suntheanine® 30 vcaps
  Normale prijs € 23,90 Speciale prijs € 18,88
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 8. Actie
  Vitakruid DPP-IV Ultimate 180 180 vcaps
  Vitakruid DPP-IV Ultimate 180 180 vcaps
  Normale prijs € 64,90 Speciale prijs € 51,27
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 9. Actie
  DPP-IV Ultimate 90
  Vitakruid DPP-IV Ultimate 90 90 vcaps
  Normale prijs € 34,90 Speciale prijs € 27,57
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 10. Actie
  B12 Adenosylcobalamine 5000 mcg
  Vitakruid B12 Adenosylcobalamine 5000 mcg 60tb
  Normale prijs € 26,90 Speciale prijs € 21,25
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 11. Actie
  B12 Methylcobalamine 5000 mcg
  Vitakruid B12 Methylcobalamine 5000 mcg 60 tabletten
  Normale prijs € 14,90 Speciale prijs € 11,77
  Voor 16:30 besteld, morgen in huis
 12. Actie
  Gebufferde Vitamine C
  Vitakruid Gebufferde Vitamine C 150 150vc
  Normale prijs € 36,90 Speciale prijs € 29,15
  Voor 16:30 besteld, morgen in huis
 13. Actie
  Gebufferde Vitamine C 100
  Vitakruid Gebufferde Vitamine C 100 100 vcaps
  Normale prijs € 25,90 Speciale prijs € 20,46
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 14. Actie
  Vitamine D3 & K2
  Vitakruid Vitamine D3 & K2 10 ml
  Normale prijs € 19,90 Speciale prijs € 15,72
  Voor 16:30 besteld, morgen in huis
 15. Actie
  L-Glutamine Complex poeder
  Vitakruid L-Glutamine Complex poeder 230 gram
  Normale prijs € 32,90 Speciale prijs € 25,99
  1 tot 4 werkdagen levertijd
 16. Actie
  Multi Nacht Mama
  Vitakruid Multi Nacht Mama 90 tabletten
  Normale prijs € 49,90 Speciale prijs € 39,42
  1 tot 4 werkdagen levertijd
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vitakruid

klik dan hier.

Wat is het bedrijfsprofiel van Vitakruid?

Het grootste goed is je gezondheid, aldus Vitakruid.
Dit is dan ook de reden dat Vitakruid zich inzet voor de ontwikkeling van hoogwaardige voedingssupplementen die je helpen met het behouden van een goede gezondheid en vitaliteit.
Vitakruid wordt veel geadviseerd in de orthomoleculaire praktijk. Dit is niet voor niets. Het merk levert een assortiment dat constant verbeterd op de reactie van de nieuwste en wetenschappelijke inzichten.
Vooral is onderscheiding belangrijk, hierbij zijn werkzaamheid, opneembaarheid, dosering en prijs de key-woorden.

Goede samenwerking met professionals

Het merk Vitakruid wilt graag voor iedereen kennis beschikbaar stellen die relevant en up-to-date is. De concentratie ligt hierbij op ondersteuning van de professionals die beroepsmatig andere mensen adviseren over orthomoleculaire voedingssuppletie (orthomoleculair, natuurgeneeskundig therapeuten). Hierom organiseert Vitakruid regelmatig kennisbijeenkomsten in het hele land. Het motto is "Kennis delen is bij uitstek de bron tot verbinden".
Vitakruid werkt dan ook veel samen met natuurartsen, chiropractoren, fysiotherapeuten, reumatologen en orthomoleculair therapeuten, die hun producten op grote schaal inzetten.
Vitakruid voelt zich als innovatief bedrijf zeer betrokken bij allen die werkzaam zijn in de complementaire gezondheidszorg.

De missie van Vitakruid

De missie van Vitakruid is om de gezondheid van de mensen te bevorderen met producten ontwikkeld ter verbetering van het huidige systeem en om haar kennis over gezondheid te delen.

De visie van Vitakruid

Vitakruid ziet gezondheid als uw grootste goed. Op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten worden producten ontwikkeld waarbij prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid centraal staan.

De waarden van Vitakruid

Bij Vitakruid zijn de kernwaarden de input voor de dagelijkse werkwijze, maar uiteraard ook voor de lange termijn strategie.

Gezondheid

Omdat dit is waar Vitakruid om draait. Kijkend naar die visie en missie, de producten die ze ontwikkelen en de klanten waarmee ze samenwerken

Samenwerken

Omdat dit belangrijk is wanneer je in een klein team werkt

Professionaliteit

Omdat ze bij Vitakruid streven naar een 9 op alle aspecten (ja, ook zij zijn niet perfect zeggen ze zelf). En dit vertaald zich naar een professionele en klantgerichte houding naar elkaar en naar buiten

Groei

Omdat ze bij Vitakruid ambitieus zijn en persoonlijke ontwikkeling willen stimuleren

Merkbelofte Vitakruid

De missie, visie en waarden uiten zich uiteindelijk in een sterke merkbelofte. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten kijken ze bij Vitakruidj in eerste instantie naar de kwaliteit van een formule (werkzaamheid en biologische beschikbaarheid). Het is immers de missie van Vitakruid om producten te ontwikkelen die de huidige ontstijgen. Wanneer zij hierin denken te slagen dan kijken ze naar de prijs. Wanneer het hen lukt om hun formule voordeliger aan te bieden dan de formule die het meest in de buurt komt op kwaliteitsvlak, dan introduceert Vitakruid een product. Wanneer ze niet kunnen concurreren op prijsgebied, dan introduceren ze hun formule niet. Dit is de merkbelofte. Met deze filosofie is Vitakruid opgericht en gegroeid.

De geschiedenis van Vitakruid

Vitakruid is een ontwikkelaar van hoogwaardige voedingssupplementen. Het is de missie van Vitakruid om de gezondheid van mensen te bevorderen door het ontwikkelen van gezondheidsproducten die de huidige excelleren, en door de kennis van Vitakruid over te dragen aan professionals in de gezondheidszorg. Ieder product van Vitakruid moet een superieure waarde voor geld hebben, waarin kwaliteit hun eerste prioriteit is. Met deze filosofie is Vitakruid opgericht en gegroeid. Al ruim 15 jaar, heeft Vitakruid het vertrouwen gewonnen en onderhouden van professionals in de gezondheidszorg, consumenten en winkeliers door hoge kwaliteit vitaminen, mineralen, kruiden en andere voedingssupplementen te ontwikkelen die veilig, effectief en wetenschappelijk gebaseerd zijn.

Elly Korzelius, oprichter en grondlegger van Vitakruid, begon haar natuurgeneeskundige praktijk in 1994. Traditionele Chinese Geneeskunde, acupunctuur en voedingsadviezen waren de voornaamste activiteiten. Meer en meer begon Elly zich te richten op voedingsadviezen gericht op de verbetering van het bewegingsapparaat. Naast haar praktijk verkocht zij al diverse voedingssupplementen. Op 1 mei 2003 richtte zij de eenmanszaak Vitakruid op. Vita staat voor leven en vitamines, Kruid verwijst naar haar achtergrond in de Traditionele Chinese geneeskunde. Uit ontevredenheid over de supplementen die destijds op de markt waren, begon zij haar eigen suppleties te ontwikkelen in samenwerking met diverse consultants. De laatste drie jaar van haar praktijk waren meer op dit proces gericht, dan op de praktijk zelf. Elly was voornamelijk bezig met het analyseren van wetenschappelijke artikelen, talloze overleggen met consultants, een netwerk opbouwen voor de werving van hoge kwaliteit grondstoffen en in die periode begon zij ook met het schrijven van haar twee boeken. Aan het einde van 2002 was het dan zover, haar eigen merk was geboren: Vitakruid!

Vitakruid, een snelle start

Vitakruid bestond in 2003 uit een kleine kast als magazijn en een ongebruikte zolder als kantoor, aan de v.d. Woestijneheem 17 in Hillegom. Vanuit hier begonnen de contacten met therapeuten door heel Nederland en België te groeien. Het assortiment bestond toen nog uit 6 producten: Atrimove, Feminosan, Gebufferde Vitamine C, Ostamax, Ostavit en Magnesium Tauraat. Een klein, maar fijn assortiment want deze topproducten werden met groot enthousiasme ontvangen en stonden zo in diverse praktijken, reformzaken en betere drogisterijen op de toonbank. Uiteraard zijn deze topproducten ook de basis van het Vitakruid assortiment bij Gezonderwinkelen.nl!

Toekomst Vitakruid

Vitakruid heeft altijd nauw samengewerkt met professionals in de gezondheidszorg. Gezien zij altijd hoogwaardige voedingssupplementen hebben ontwikkeld is een degelijk advies van grote meerwaarde voor de eindgebruikers. Sinds de oprichting van het merk in 2003 is Vitakruid hard gegroeid (lees hier de geschiedenis) en dat doen zij nog steeds.

Productieproces van Vitakruid

Het is de missie van Vitakruid om de gezondheid van mensen te bevorderen door producten te ontwikkelen die de huidige excelleren. De producten moeten zich onderscheiden op basis van prijs, dosering, opneembaarheid en werkzaamheid. In deze video (uit 2011) krijgt u een impressie over het productieproces van Vitakruid. Alle productiefaciliteiten waar Vitakruid producten worden gefabriceerd zijn minimaal FSSC 22000 of GMP Pharma gecertificeerd.Mocht je nog vragen hebben over Vitakruid dan kan je terecht bij onze klantenservice 0492-760253 of voor inhoudelijke vragen over de producten van Vitakruid rechtstreeks met de klantenservice van Vitakruid, dit nummer is 0252 - 534 883.