Golden Naturals

Gezonderwinkelen dé officiële webwinkel van Golden Naturals!

Golden Naturals biedt een rijk assortiment van voedingssupplementen voor bijna elke behoefte van ons lichaam en levensstijl. Van basissupplementen zoals magnesium tot uitgebalanceerde natuurlijke speciale formules voor meer energie, minder stress, soepel bewegen en beter slapen.

Meer informatie over Golden Naturals? Klik dan hier.

 

Producten 65-80 van 218

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Golden Naturals Lever support 60tb
  Golden Naturals Lever support 60tb
  € 21,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 2. Vit D3 75 mcg
  Golden Naturals Vit D3 75 mcg 120sg
  € 18,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 3. Vitamine D3 25 mcg
  Golden Naturals Vitamine D3 25 mcg 360sft
  € 20,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 4. Golden Naturals Vitamine D3 25 mcg 120sft
  Golden Naturals Vitamine D3 25 mcg 120sft
  € 10,49
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 5. Actie
  Gratis verzending
  NATUSOR SOUPLESSE BALSEM 6X200ML
  NATUSOR SOUPLESSE BALSEM 6X200ML
  Normale prijs € 77,70 Speciale prijs € 53,61
  Levertijd: 3 - 5 werkdagen
 6. Golden Naturals Multi strong gold woman 60tb
  Golden Naturals Multi strong gold woman 60tb
  € 32,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 7. Golden Naturals Calcium & bot support 60tb
  Golden Naturals Calcium & bot support 60tb
  € 19,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 8. Golden Naturals Multi strong gold basic 30tb
  Golden Naturals Multi strong gold basic 30tb
  € 11,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 9. Golden Naturals Magnesium & crampbark 180tb
  Golden Naturals Magnesium & crampbark 180tb
  € 44,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen
 10. Nachtrust formule
  Golden Naturals Nachtrust formule 60ca
  € 19,95
  Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Producten 65-80 van 218

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Golden Naturals groot in multi's...

Golden Naturals staat naast het uitgebreide speciaal assortiment vooral bekend om het mooie programma multivitamines.

Naast de Multi 2000 hebben ze ook de Multi Strong tabletten en ook eenzelfde soort formule in een speciale vegetarische variant. Ook de jeugd kan meedoen bij Golden Naturals, speciaal voor hen is er de Multi Strong Tiener.

De actieve senior komt ook niets tekort bij Golden Naturals. Voor heb is er de Multi Strong Senior en producten zoals mooie gewrichtenformules. Gewrichtenformules zijn ideaal voor de motoriek en de Ginkgo Biloba-formule om het geheugen scherp te houden.

 

Natusor & Golden Naturals

Natusor heeft het voedingssupplementen merk Golden Naturals ontwikkeld als basis ontwikkelingsproces van het product.

Een zeer breed assortiment aan voedingssupplementen voor een ieder met zijn eigen lichaam en levensstijl.

Een basis is ontstaan met de introductie van bijvoorbeeld het mineraal als magnesium. Later kwamen ook steeds meer zeer uitgebalanceerde natuurlijke speciale formules. Formules voor energie, minder stress, soepel bewegen en beter slapen.

Voor iedere levensfase en speciale behoefte is er een passend product.

 

Ontwikkeling bij Natusor

Door de jaren heen is Golden Naturals uitgegroeid tot een groot, serieus voedingssupplementen merk. Het bedrijf Natusor brengt de verkopers op de hoogte door speciale producttrainingen. Ook bij Gezonderwinkelen zijn de medewerkers opgeleid door de firma Natusor.

Hoe gaat de productontwikkeling in zijn werk?

Van idee naar realisatie...

Het ontwikkelen en vermarkten van natusor gezondheidsproducten begint veelal met vraag vanuit de markt of door een idee van de eigenaren van Natusor. Hierna gaan ze ermee aan de slag en zetten ze dit door naar realisatie.

Bij de firma Natusor (in Best gevestigd) proberen ze zich constant te verrijken met kennis. Zo breiden zij het assortiment uit met kwalitatieve en relevante producten. Dit proces doen ze helemaal zelf;

Natuurgeneeskundig therapeut en oud-drogist, Jan-Dirk Troost, is productontwikkelaar (naast dat hij ook mede-eigenaar is van het bedrijf Natusor). Door zijn jarenlange ervaring in de branche- en drogistenwereld weet hij de weg. Hij combineert hiermee zijn therapeutische achtergrond, wat uiteindelijk resulteert in nieuwe, onderscheidende, kwalitatieve producten.

 

Innovatief zijn kan jezelf ontwikkelen

innovatief zijn is de sleutel tot succes!

Een constante stroom aan introducties en aanpassingen van het assortiment is de sleutel tot het succes van het voedingssupplementenmerk Golden Naturals.

Hierdoor voldoet Golden Naturals altijd aan de huidige normen. En de trends op het gebied van voedingssupplementen. Zij gebruiken uitsluitend ingrediënten die door de EFSA zijn goedgekeurd.

Veel artikelen van Golden Naturals zijn gebaseerd op de zogenaamde "branded ingredients". Branded ingredients zijn kostbare en klinisch bewezen bio-actieve werkzame stoffen.

Hiermee is Golden Naturals onderscheidend. Veel merken gebruiken deze stoffen niet, zij gebruiken vaak de "merkloze ingrediënten", welke minder in kwaliteit kunnen zijn.

 

“Productontwikkeling doe je primair vanuit de behoefte van ons lichaam. Hierbij combineren we steeds het beste van de wetenschap met het beste uit de natuur."

Jan-Dirk Troost – COO & mede-eigenaar Natusor

 

De beweging van het product

Vooraf een introductie van een nieuw product gaat een geheel proces:

De productideeën van dhr. Troost moeten worden getoetst door het interne Natusor team. Dit team is samengesteld in verschillende disciplines met elk hun eigen specifieke kennis en ontwikkeling. Deze disciplines zijn onder andere natuurlijk als belangrijkste: kwaliteit.

Door middel van een speciaal ontworpen confrontatiematrix worden alle aspecten nauwkeurig tegen elkaar afgewogen.

Bij dit proces staat uiteraard het voordeel van het product ten aanzien van de kernbehoefte van de uiteindelijke consument centraal.

Wanneer het product een 8 of hoger scoort, dan kan het een potentieel Golden Naturals product kunnen zijn.

Het product zal dan gefinetuned worden en later in de schappen van de winkels en natuurlijk van Gezonderwinkelen komen te staan. Bij Golden Naturals willen ze alleen het beste in het schap!

Wanneer een product lager scoort dan een 8, moet het terug naar de tekentafel. Veelal verdwijnt het idee dan in de prullenbak. En op deze manier heeft de firma Natusor dus de afgelopen tien jaar diverse sterke merken opgebouwd, waaronder Golden Naturals. Producten die het verschil maken en waarnaar de consument op zoek is.

 

Missie van Natusor

Het is de missie van Natusor om zoveel mogelijk mensen te helpen. Dit op een natuurlijke manier, iedereen proberen gezond te zijn en te blijven.

 

Wat is de visie van Natusor?

De kwaliteit van het leven wordt voor een groot deel bepaald door je eigen gezondheid. In sommige situaties kan je daar wel wat hulp bij gebruiken.

Er is een constante verandering van de leefomgeving, maar dat geldt ook voor de tekorten en de behoeften van ons lichaam. Er zijn steeds vaker tekorten en dan ook grotere behoeften van lichaam en geest om een goede gezondheid te waarborgen.

Juist hierom biedt Natusor een steuntje in de rug.

Bij de ontwikkeling van de producten is hun stelling: er zijn voldoende mogelijkheden om voedingsstoffen uit de natuur te halen. Voedingsstoffen die het herstel en de gezondheid van de mens bevorderen. Daarom zijn hun voedingssupplementen zoveel mogelijk op natuurlijke basis samengesteld.

 

Innovatie is key

Innovatie speelt bij de productontwikkeling van Natusor een belangrijke rol. De supplementen en verzorgingsproducten worden in Natusor's eigen beheer in Nederland ontwikkeld.

Jaarlijks lanceren ze nieuwe items en passen ze hun bestaande assortiment zo nodig aan. Zodat het altijd voldoet aan de actuele normen en de vraag van de consument. De basis van deze producten is de natuur: ze halen de beste bestanddelen rechtstreeks uit ons rijke bomen-, planten- en kruidenrijk.

Daarnaast streven ze altijd naar een snellen en optimaal opneembaar werkzaam bestanddeel. En natuurlijk naar het minimaliseren van bijwerkingen. Hun producten ontwikkelen ze met als doel de oorzaak achter de klachten aan te pakken. Geen symptoombestrijding, maar een structurele aanpak.

 

WAAROM?

Natusor gunt het iedereen om gezond te worden, te zijn en te blijven.

 

HOE?

Al de producten ontwikkelen ze met als doel niet alleen de symptomen, maar juist de oorzaak achter de klachten aan te pakken. Dit doen ze vanuit een natuurlijke basis en geheel in eigen beheer.

 

WAT?

Uitvoerig geteste en bewezen werkzame voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. Allen op natuurlijke basis en met zo min mogelijk chemische stoffen. De formules zijn bijzonder werkzaam en voorzien van wettelijke gezondheidsclaims.