Mattisson Wijnsteenbakpoeder bio 180 gram
- Snelle levering
- Grootste assortiment voedingssupplementen van Nederland
- 14 dagen bedenktijd
- Veilig en gemakkelijk betalen
- Met recht van retour (gesloten verpakking)
Wijnsteenbakpoeder is een natuurlijke mix van wijnsteenzuur en baksoda. Het voordeel is dat je geen extra zuur hoeft toe te voegen aan je recepten om ze te laten rijzen. Wijnsteenzuur zijn smaakloze kristallen die ontstaan bij wijnproductie, die na zuivering en combinatie met baksoda wijnsteenbakpoeder vormen. Voordelen t.o.v. gist In tegenstelling tot gist heeft wijnsteenbakpoeder geen rijstijd nodig en is het van nature glutenvrij. Verschil met gewoon bakpoeder Gewoon bakpoeder bevat vaak fosfaten en antiklontermiddelen, terwijl wijnsteenbakpoeder wijnsteenzuur gebruikt, wat het een "natuurlijker" alternatief maakt. Gebruik Het wordt gebruikt in cakes, koekjes, muffins en andere baksels om het deeg luchtig te maken en te laten rijzen.
Samenstelling Mattisson Wijnsteenbakpoeder bio 180 gram
n.v.t.Ingrediënten Mattisson Wijnsteenbakpoeder bio 180 gram
Biologisch maiszetmeel, zuurteregelaar: wijnsteen (monokaliumtartraat E336*) 24,7%, rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500**). *E336 is kaliumzout uit wijnsteen, een natuurlijk zuur dat ook voorkomt in verschillende soorten fruit, zoals druiven. **E500 is een natuurlijk mineraal, gemaakt uit steenzout of zeewater.Gebruiksaanwijzing Mattisson Wijnsteenbakpoeder bio 180 gram
Kan gebruikt worden als rijsmiddel voor (glutenvrij) brood-, koekjes- en taartdeeg in dezelfde hoeveelheid als bakpoeder, ongeveer 20 gram per 500 gram meelBewaaradvies Mattisson Wijnsteenbakpoeder bio 180 gram
Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden. Ten minste houdbaar tot einde en batchnummer: zie onderzijde.Biologisch | Ja |
---|---|
Levertijd | Voor 16:30 besteld, morgen in huis |
Merk | Mattisson |
Geneesmiddel | Nee |
Homeopatisch Geneesmiddel | Nee |
Gratis verzending | Nee |