Peak's Broodmix vezelrijk glutenvrij 900 gram

Artikelnummer
8719874043045
Speciale prijs € 7,07 (adviesprijs) € 7,29
Levertijd: Tijdelijk niet leverbaar
  • Snelle levering
  • Grootste assortiment voedingssupplementen van Nederland
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en gemakkelijk betalen
  • Met recht van retour (gesloten verpakking)

Peak's Broodmix vezelrijk

Bakmix voor glutenvrij brood.

Ingredienten
Maïszetmeel
teffmeel
rijstmeel
tapiocazetmeel
zonnebloempitten
verdikkingsmiddel (xanthaangom)
lijnzaad
SESAMzaad
LUPINEmeel
weipoeder (MELK)
dextrose
gejodeerd zout
rijsmiddel (difosfaten, natriumcarbonaten)
emulgator (SOJAlecithine)
karamel
calcium caseinaat (MELK)
zuurteregelaar (glucono-delta-lacton)

Voedingswaarde  per 100g per 30g
Energie (kJ) 1529 459
Energie (kcal) 362 109
Vet (g) 5.4 1.6
waarvan verzadigd (g) 0.9 0.3
waarvan mono-onverzadigde vetzuren (g) 1.4 0.4
waarvan poly-onverzadigde vetzuren (g) 2.9 0.9
Koolhydraten (g) 69.8 20.9
waarvan suikers (g) 2.6 0.8
Vezel (g) 8.4 2.5
Eiwitten (g) 6.1 1.8
Zout (g) 0.77 0.23

Gebruik
Oven:
Doe 350 ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger), 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 220°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.

Broodbakmachine:
Doe 350 ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe: 450 g mix, 30 g margarine, 1 ei (vervanger) en 15 g verse gist of 7 g gedroogde gist. Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!

Fabrikant
Peak's Free From
P.O. Box 50505
3007 JA Rotterdam
The Netherlands
 

Meer informatie
Biologisch Nee
Levertijd Tijdelijk niet leverbaar
Merk Peak's
Geneesmiddel Nee
Homeopatisch Geneesmiddel Nee
Gratis verzending Nee