Royal Green

Royal Green, voedingssupplementen die echt natuurlijk zijn!

Royal Green, het meest natuurlijke merk in Nederland verkrijgbaar.
Gezonderwinkelen heeft een speciale band met Royal Green. Eén van de eigenaren van het bedrijf Frenchtop is een goede bekende van ons bedrijf. Hij, Roy Jongens, is de ontwikkelaar van Royal Green en heeft ons al vaak voorzien van productinformatie en trainingen.
Royal Green gaat in de ontwikkeling vaak een stap verder dan de meeste andere firma's. Zij gaan voor 100% natuurlijke producten, en doen dan ook geen consessies in de kwaliteit. Wil je meer informatie over Royal Green en hun bedrijfsfilm zien? (Zeker de moeite waard om de Royal Green film even te bekijken!
Klik hier voor meer informatie over Royal Green

Producten 65-65 van 65

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
    87288827
    Royal Green Kokosolie cooking cream ontgeurd/odourless 500ml
    Normale prijs € 7,95 Speciale prijs € 6,28
    Levertijd: 1 - 2 werkdagen

Producten 65-65 van 65

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
meer informatie over Royal Green

Royal Green, voedingssupplementen die echt natuurlijk zijn


Allereerst willen wij, van Gezonderwinkelen, je onderstaande film van Royal Green niet onthouden. Deze beelden zeggen meer dan alle tekst.




Gecertificeerd biologische Voeding en Supplementen

Bij Royal Green geloven ze dat er één manier is om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! Bij Royal Green gebruiken ze alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Biologische ingrediënten zijn een geschenk van de natuur en bij Royal Green zijn ze gepassioneerd om deze Wijsheid van de Natuur te leveren. Royal Green zorgt goed voor onze schitterende planeet en zij ondersteunen biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld. Dus geniet van het leven en blijf gezond, dat is het thema van Royal Green!

Biologische Voeding

Biologische voeding is een geschenk van de natuur en vanaf onze oprichting in 2008 is Royal Green gepassioneerd om deze wijsheid van de natuur te leveren. Vanaf het moment dat de oprichter van Royal Green begon met het maken van biologische producten, hebben ze een enorme waardering voor de puurheid en energie van biologische ingrediënten. Wanneer een ingrediënt biologisch beschikbaar is zal Royal Green deze altijd gebruiken, gegarandeerd!

Natuurlijke voedingssupplementen

Vitaminen en mineralen zijn vaak synthetisch. Een aantal voorbeelden zijn: synthetisch ascorbinezuur (synthetische vitamine C), calciumascorbaat (ester-C), synthetisch calciumcarbonaat (synthetisch krijt) en zo kunnen we wel doorgaan. Laat u niet misleiden en controleer altijd of het ingrediënt wel echt natuurlijk is. Royal Green introduceert met trots gecertificeerd biologische vitaminen en mineralen, welke daadwerkelijk afkomstig zijn uit planten. Het onafhankelijk biologische label op de producten van hen bewijst het. Vrij van bestrijdingsmiddelen en 100% puur natuur!

Het verhaal van Roy Jongens, de oprichter van Royal Green

De unieke kwaliteit van Royal Green

“Het tijdperk van synthetische of geïsoleerde vitaminen en mineralen is wat ons betreft voorbij. We zijn er namelijk van overtuigd dat plantaardige of gecertificeerd biologische vitaminen en mineralen betere bronnen zijn met een bredere werking en opname in het lichaam. Biologische voeding is een geschenk van de natuur en vanaf onze oprichting in 2008 zijn we gepassioneerd om deze wijsheid van de natuur te leveren.
Helaas worden er veel mensen dagelijks verkeerd of niet volledig voorgelicht. Als je vraagt naar een natuurlijke of plantaardige vitamine C, dan verlaat je vaak de (reform)winkel met een ascorbinezuur (synthetische vitamine C) of calciumascorbaat (ester-C). Of als je vraagt naar een product om botten sterker te maken, dan is de kans heel groot dat er een calciumcarbonaat geadviseerd wordt. Calciumcarbonaat is krijt en puur gesteente! Een aantal andere voorbeelden van geïsoleerde vitaminen en mineralen zijn: magnesiumoxide, cyanocobalamine (vitamine B12), selenomethionine (selenium), retinolpalmitaat (vitamine A) en zo kunnen we wel doorgaan. Deze stoffen groeien niet in de grond, zijn niet natuurlijk en worden gemaakt door farmaceutische bedrijven.

Dit moest veranderen en is de reden waarom ik Royal Green in 2008 heb opgericht. Roy all Green: een ‘lifestyle’ voeding & voedingssupplementen merk ontwikkeld om een daadwerkelijk plantaardig alternatief te zijn voor de vele synthetische vitaminen en mineralen producten op de markt.

Onze toewijding aan gecertificeerd biologische ingrediënten komt onder andere tot uiting in onze ‘Essentials’ productlijn. Een prestatie waar ik enorm trots op ben. We laten ons allen inspireren door de kracht van Moeder Natuur en ik ben blij om iedereen die dit ondersteunt, een keuze in vitaminen en mineralen te kunnen bieden die in harmonie is met hun levensovertuiging.”

Roy Jongens Oprichter & formuleerder Royal Green

Camu Camu Vitamine C

100% full spectrum vitamine C

Camu Camu is een kleine boom die overal in het Amazone-gebied van Peru te vinden is. Royal Green 100% pure Camu Camu is een full spectrum vitamine C. Het bevat naast vitamine C namelijk ook honderden extra plantenstoffen, waaronder bioflavonoïden en enzymen. De vitamine C in Royal Green Camu Camu is van nature aanwezig en dus geen synthetische ascorbinezuur of een zogenaamde ester-C.

Is de vitamine C die u gebruikt wel daadwerkelijk natuurlijk? Waarschijnlijk niet! Van alle vitamine C producten op de markt is 99% synthetisch. Enkele voorbeelden van synthetische vitamine C zijn synthetisch ascorbinezuur, calciumascorbaat (ester-C) of kaliumascorbaat. Dit zijn synthetische vormen van de vitamine C en niet plantaardig!

Gebruik: 1 capsule per dag, liefst bij een maaltijd.
Ideaal in combinatie met: Multi Gold/Mini Caps Multi/Multi Man/Woman, Vitamine D3, Spirulina en CoQ10.
Verkrijgbaar in: 120 & 60 vegicaps.

Eigenschappen
• 100% wildcrafted in het Amazone gebied.
• Full spectrum vitamine C (60-80 mg vitamine C per capsule).
• 30:1 concentratie (hoogste in de wereld).
• Vrij van maltodextrine & maniok wortel.
• 100% vegetarisch & veganistisch.
• Van nature glutenvrij.

Toepassingen
• Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
• Vitamine C helpt bij de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.
• Vitamine C draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
• Vitamine C ondersteunt de normale werking van het zenuwstelsel.




Ga direct naar Royal Green Camu Camu en werk aan je weerstand!